Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΝΔ: «Η ελληνική κοινωνία και η οικονομία δοκιμάζονται σκληρά από την πολιτική της Κυβέρνησης»


Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η ελληνική κοινωνία και η οικονομία δοκιμάζονται σκληρά από την πολιτική της κυβέρνησης και τους χειρισμούς της στο θέμα της αξιολόγησης και πως την ίδια ώρα, οι υπουργοί δίνουν ρεσιτάλ αποτυχίας, κυνισμού και θράσους.

«Ο κ. Τσακαλώτος ομολογεί την αποτυχία τους και την εξόντωση της μεσαίας τάξης. Ο κ. Σκουρλέτης το πρωί καταγγέλλει συμφέροντα και δηλώνει ότι διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. και το απόγευμα παραδέχεται κυνικά ότι θα ψηφίσει "ναι σε όλα". Ο κ. Τζανακόπουλος με περίσσιο θράσος δηλώνει "χαρούμενος" για μια συμφωνία που θα κόβει τις συντάξεις και θα φέρνει νέους φόρους. Δυστυχώς, η χώρα έχει μια αποτυχημένη κυβέρνηση που μόνο βάρη, ανασφάλεια και μιζέρια μπορεί να προσφέρει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου