Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Επιβράδυνση εμφάνισε τον Μάρτιο ο πληθωρισμός στη Γερμανία


Επιβράδυνση εμφάνισε τον Μάρτιο ο πληθωρισμός στη Γερμανία, εξαιτίας της μείωσης των τιμών στον κλάδο της ενέργειας και των τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών διαμορφώθηκε στο 1,5% έναντι 2,2% τον Φεβρουάριο, επίδοση η οποία ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών.
Οι αναλυτές ανέμεναν επιβράδυνση του πληθωρισμού στο 1,9%.

Στα επιμέρους στοιχεία, οι τιμές στον κλάδο των τροφίμων υποχώρησαν στο 2,3% έναντι 4,4% τον προηγούμενο μήνα, ενώ στην ενέργεια, διαμορφώθηκαν στο 5% έναντι 7,2% τον Φεβρουάριο.

Ανάλογη επιβράδυνση καταγράφηκε και στην Ισπανία, όπου ο δείκτης τιμών ανήλθε στο 2,1% τον Μάρτιο έναντι 3% προηγουμένως.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου