Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Τζον Κέλι: «Δεν θα απελάσουμε μαζικά παράτυπους μετανάστες»


Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα απελάσουν παράτυπους μετανάστες μαζικά, αλλά οι απελάσεις θα πραγματοποιούνται πιο γρήγορα από ότι την τελευταία δεκαετία, δήλωσε χθες ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζον Κέλι.

Σε δηλώσεις που έκανε στην Πόλη της Γουατεμάλας, ο Κέλι είπε ότι οι αμερικανικές αρχές θα ακολουθήσουν το νόμο των απελάσεων και θα επιστρέψουν τους απελαθέντες στις χώρες των.

Οι δηλώσεις του έγιναν μια μέρα αφότου το υπουργείο του δήλωσε ότι σκοπεύει να απελάσει μη-μεξικανούς παράτυπους μετανάστες στο Μεξικό, ανεξαρτήτως της υπηκοότητάς τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου