Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ρουμανία: Ο πιο δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός η Ελλάδα


Αισιόδοξες προβλέψεις για τον ελληνικό τουρισμό σε σχέση με την αύξηση των Ρουμάνων τουριστών έγιναν κατά το τέλος της διεθνούς τουριστικής έκθεσης «TTR-Romexpo» που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου.


Το δημοσίευμα του «blackseanews.net» επισημαίνει ότι «η Ελλάδα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός στους Ρουμάνους, αφού  καταγράφονται ήδη ρυθμοί αυξητικοί κατά 8% στις κρατήσεις σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.


Ταυτόχρονα,  διαμορφώθηκε ένα ενδιαφέρον στους Ρουμάνους τουρίστες για προορισμούς στο βόρειο Αιγαίο- Σάμο, Λέσβο και Χίο καθώς και σε άλλα νησιά της Ελλάδας όπου συνδυάζονται με άλλες μορφές τουρισμού.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_671.html

1 σχόλιο:

  1. ΑΜ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ. Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. Ο ΕΝΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΤΣΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ. ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή