Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Αλβανία: Παραδόθηκαν στις αρχές όπλα, 30 χιλιάδες φυσίγγια και 6 οβίδες



 Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε όλη τη χώρα έχουν παραδοθεί 61 πυροβόλα όπλα, 30.365 φυσίγγια, 25 χειροβομβίδες, 6 βόμβες, και 190 πυροκροτητές, όπως σημειώνει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ‘ATA’.



 Σε όλες τα αστυνομικά τμήματα, μετά την κινητοποίηση των δήμων, των σχολείων και των διοικητικών μονάδων  στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του αλβανικού πληθυσμού για την εθελοντική παράδοση παράνομης κατοχής όπλων, το αποτέλεσμα ήταν- προς το παρόν- ικανοποιητικό.



Πέρα από τη ‘βοήθεια’ των μέσων ενημέρωσης και των φορέων, η αλβανική αστυνομία διεξήγε ενημέρωση από πόρτα σε πόρτα για την αναγκαιότητα της παράδοσης των κατεχόμενων παράνομων όπλων από τον πληθυσμό.


Στη διαδικασία αυτή εντάχθηκαν, εκτός από την αστυνομία και την κυβέρνηση, οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό.


 Η κρατική αστυνομία θεωρεί ως άκρως επιτυχημένη την πρωτοβουλία στο θέμα αυτό και ευχαρίστησε για την κίνηση αυτή όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν εθελοντικά στην παράδοση των όπλων που κατέχουν παράνομα οι πολίτες.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/30-6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου