Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Λαβρόφ: «Θα κάνουμε συμφωνία για πυρηνικά όπλα και αντιπυραυλική ασπίδα με Ν.Τραμπ - Να καθαρίσει το παρακράτος της CIA»


«Όλα θα τεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και του διαλόγου όπως τα υπερηχητικά όπλα, η αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη, τα διαστημικά όπλα και οι πυρηνικές δοκιμές, με το που θα αναλάβει καθήκοντα ο νέος πρόεδρος Ν.Τραμπ» δήλωσε σήμερα ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ. Λαβρόφ και δήλωσε με νόημα ότι όλοι αυτοί οι οποίοι κατασκεύασαν την ιστορία ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει σχέσεις με τη Ρωσία πρέπει να απολυθούν.

«Η Ρωσία αναμένει να ξεκινήσει διάλογο με την κυβέρνηση του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τη στρατηγική σταθερότητα, περιλαμβανομένων των πυρηνικών όπλων», δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Σ.Λαβρόφ τόνισε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να συναντηθεί με μέλη της κυβέρνησης Τραμπ για να συζητήσει τα θέματα αυτά, αφού ο εκλεγμένος πρόεδρος αναλάβει τα καθήκοντά του.

Όμως ο Ρώσος υπουργός επεσήμανε ότι η ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στις χώρες της Βαλτικής είναι κακή ιδέα. Βέβαια ήταν ένα τελευταίο «δώρο» του Συστήματος Ομπάμα-Κλίντον-Σόρος

Παράλληλα, ο Λαβρόφ κατήγγειλε ότι οι ΗΠΑ έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους να στρατολογήσουν Ρώσους διπλωμάτες τα τελευταία χρόνια.

«Δεν έχουμε δημοσιοποιήσει τα πλήρη στατιστικά στοιχεία για το θέμα αυτό. Όμως πρόσφατα, τα τελευταία χρόνια και κυρίως στη διάρκεια της δεύτερης θητείας του (Αμερικανού απερχόμενου προέδρου) Μπαράκ Ομπάμα, ο αριθμός αυτών των μη φιλικών ενεργειών εναντίον των διπλωματών μας έχει αυξηθεί», εξήγησε.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι οι απόπειρες να στρατολογηθούν Ρώσοι διπλωμάτες από Αμερικανούς πράκτορες έφτασαν στο απόγειό τους τον Απρίλιο. Μεταξύ αυτών που δέχθηκαν προτάσεις, σύμφωνα με τον Λαβρόφ, ήταν ανώτεροι διπλωμάτες, στους οποίους προσφέρθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Εξάλλου, ο Ρώσος υπουργός κατήγγειλε ότι Αμερικανοί διπλωμάτες συμμετέχουν σε διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης και αντικυβερνητικές διαδηλώσεις σε όλη τη Ρωσία.

Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες για τις κυβερνοεπιθέσεις που φέρεται να εξαπέλυσε η Μόσχα στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ, ο Λαβρόφ απάντησε ότι είναι «κατασκευασμένες» και ότι θα πρέπει να αποδειχθούν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών που προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει σχέσεις με τη Ρωσία έχουν φτάσει σε αδιέξοδο και θα έπρεπε να απολυθούν.

Ο Λαβρόφ έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει τσαρλατάνο και τον Βρετανό πρώην πράκτορά της MI6 που έγραψε την έκθεση για τις σχέσεις του Τραμπ με τη Μόσχα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου