Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Θ.Φορτσάκης: «Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους»


Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, κ. Φραγκίσκου Κουτεντάκη, δήλωσε τα εξής:

«Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής εμφανίζεται αμετανόητος για την δημοσιονομική πολιτική της Κυβέρνησης το 2016.

Με τις δηλώσεις του εμπεδώνει την πεποίθηση ότι η υπεραπόδοση των εσόδων, κατά την εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού του 2016, που στηρίχτηκε στην ανάλγητη υπερφορολόγηση των πολιτών, θα επιδιωχθεί και το 2017, με κάθε κόστος.

Ο κ. Κουτεντάκης:

- Ομολογεί ότι η Κυβέρνηση έλαβε περισσότερα μέτρα από όσα χρειαζόταν για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων το 2016.

- Μιλά για δικαίωση των πολιτικών της Κυβέρνησης να στηρίξει την δημοσιονομική προσαρμογή πρωταρχικά στην αύξηση των εσόδων, ήτοι στην άνευ προηγουμένου μεγέθυνση των φόρων.

- Δηλώνει ότι δεν υπάρχει φόβος κόπωσης των φορολογουμένων από την υπερφορολόγηση για το 2017.

- Εκτιμά νέα υπεραπόδοση εσόδων το 2017, δηλαδή νέα φορολογική αφαίμαξη των πολιτών.

Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους. 

Τα πλέον των 90 δις ευρώ φορολογικών οφειλών τους αποτελούν ακαταμάχητη ένδειξη της ”φορολογικής υπερκόπωσής” τους. 

Επιβάλλεται η χάραξη νέας δημοσιονομικής πολιτικής, με σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών και στοχευμένη μείωση των κρατικών δαπανών».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου