Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΔΟΜ: Δραματική αύξηση στις ροές προσφύγων στην Ελλάδα το 2017


Το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2017 έφτασαν στην Ελλάδα, διά θαλάσσης, 691 πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Συνολικά, 2.876 άτομα έφτασαν στην Ευρώπη από τη θάλασσα αυτήν την περίοδο και συγκεκριμένα στην Ιταλία (2.185) και την Ελλάδα. Το ίδιο διάστημα του περασμένου έτους οι αφίξεις ανέρχονταν σε 23.664.

Ωστόσο, δραματική είναι η αύξηση των θανάτων στη Μεσόγειο, καθώς υπολογίζεται ότι 219 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή του τρέχοντος έτους, σε σύγκριση με 91 πρόσφυγες και μετανάστες που χάθηκαν τις δύο πρώτες εβδομάδες του 2016. Στο νούμερο που αφορά τη φετινή χρονιά ενδέχεται να προστεθούν ακόμα 200 θάνατοι, σύμφωνα με αναφορές που προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου