Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Στήριξη Β.Πούτιν στην Αθήνα για το Κυπριακό: «Οχι σε βεβιασμένη και άδικη λύση»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τηλεφωνική συνομιλία με κύριο θέμα συζήτησης την διευθέτηση του Κυπριακού και την στήριξη της Μόσχας προς την Αθήνα για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση (που πολύ διαφέρει από αυτή που απαιτεί η Άκγυρα) είχε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Η ελληνική πλευρά σημειώνεται ότι απαιτεί την άνευ όρων αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο και να απαλειφθεί ο όρος της Συνθήκης της Ζυρίχης που επέτρεπε στις εγγυήτριες δυνάμεις να μπουρούν να παρέμβουν στρατιωτικά και μονομερως όπως και έκανε η Τουρκία το 1974.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι ο Β.Πούτιν εξέφρασε την στήριξή του στις ελληνικές θέσεις για μια δίκαιη και βιώσιμηλύση του Κυπριακού.

«Συζητήθηκε σειρά διεθνών θεμάτων, ανάμεσά τους η κατάσταση στη Συρία και η διευθέτηση του Κυπριακού», ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε στον Ρώσο πρόεδρο τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Κάρλοφ στην Αγκυρα και την αεροπορική καταστροφή στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Μάλιστα τονίστηκε έντονα το γεγονός του έτους της Ελληνορωσικής φιλίας με κοινά πολιτιστικά, θρησκευτικά και ιστορικά δρώμενα και στις δύο χώρες.

Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στις κύριες κατευθύνσεις της περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων σε εμπόριο, οικονομία, ενέργεια και στην ανθρωπιστική κρίση ενώ αναφέρθηκε με θέρμη για τα έτη 2017-2018 για τον τουρισμό όπου αναμένονται εκατομμύρια Ρώσων τουριστών τώρα που λύθηκε το πρόβλημα της βίζας και από την στιγμή που η Τουρκία θεωρείται πλέον μια πολύ επικίνδυνη χώρα για τουρίστες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου