Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Οι Κούρδοι λένε ότι σκότωσαν 37 Τούρκους στρατιώτες το τελευταίο διήμερο


Σε επιθέσεις Κούρδων αυτονομιστών  του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν σε φυλάκια και θέσεις παρατηρητηρίων του τουρκικού στρατού σε περιοχές στην επαρχία Χακάρι της νοτιοανατολικής Τουρκίας,  σκοτώθηκαν συνολικά 37 Τούρκοι στρατιώτες, όπως αναφέρει το HPG (Halk Savunma Güçleri), ο στρατιωτικός τομέας του PKK.

Οι επιθέσεις αναφέρονται  στις ημερομηνίες 2 και 3 Δεκεμβρίου 2016 σε  στρατιωτικά φυλάκια του τουρκικού στρατού.



Όπως σημειώνεται,  σε επίθεση των Κούρδων αυτονομιστών στις 6:30 το πρωί,  στις 2 Δεκεμβρίου,  στην περιοχή του λόφου  Çelê  του Χακάρι,  μια σύγκρουση που κράτησε περίπου 4 ώρες,  σκοτώθηκαν 18 Τούρκοι στρατιώτες.



Σε άλλες πέντε δράσεις που έγιναν σε θέσεις βαρέων πυροβολείων και σε φυλάκια, κατά την επομένη, σκοτώθηκαν συνολικά άλλοι 19 Τούρκοι στρατιώτες.



Στο δημοσίευμα αναφέρονται άλλες δύο πράξεις δολιοφθοράς, στις 21 και στις 30 Νοεμβρίου,  αλλά δεν έγινε σαφές πόσοι Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν.

http://www.echedoros-a.gr/2016/12/37.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου