Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΟΗΕ: Ρεκόρ στις κατεδαφίσεις σπιτιών Παλαιστινίων καταγράφηκε το 2016


Αριθμό ρεκόρ κατεδαφισμένων σπιτιών Παλαιστινίων από τις Ισραηλινές δυνάμεις κατέγραψαν το 2016 οι αρμόδιες υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, αναδεικνύοντας την επιθετική πολιτική της κυβέρνησης του Μπενιαμίν Νετανιάχου και την αδιαλλαξία που -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- έχει επιδείξει στην επίλυση του Παλαιστινιακού ζητήματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, 1.089 ιδιοκτησίες Παλαιστινίων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνες της ανατολικής Ιερουσαλήμ, κατεδαφίστηκαν ή καταστράφηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις, με συνέπεια 1.593 άνθρωποι να μείνουν χωρίς σπίτι και να μετακομίσουν και άλλοι 7.000 να επηρεαστούν άμεσα.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό μετά το 2009, οπότε ξεκίνησε η καταγραφή από τον ΟΗΕ. Αποκαρδιωτικά είναι τα νούμερα και των νεκρών από διαφόρου τύπου επεισόδια, καθώς 109 Παλαιστίνιοι και 13 Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους μέσα στο 2016. Παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένας αριθμός είναι μικρότερος σε σχέση με το 2015, οπότε είχαν σκοτωθεί 169 Παλαιστίνιοι και 35 Ισραηλινοί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου