Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Μ.Γιλντιρίμ: «Τα στρατεύματά μας θα παραμείνουν στο Ιράκ για την ασφάλεια της χώρας»


Σε ομιλία του σε συνεδρίαση του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, χρησιμοποίησε το επιχείρημα της ασφάλειας της χώρας για να δικαιολογήσει την παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων στο Ιράκ.

Ο Γιλντιρίμ πρόσθεσε ότι η ιρακινή ηγεσία είναι προκλητική και πως η χώρα του θα συνεχίσει να έχει παρουσία στο Ιράκ ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια.

Μάλιστα, τόνισε πως χάρη στην παρουσία του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που υποστηρίζεται από την Τουρκία, απελευθερώθηκαν μεγάλες εκτάσεις βόρεια της Συρίας από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Την ίδια στιγμή, επισήμανε πως η Τουρκία χρειάζεται ένα νέο Σύνταγμα και ένα νέο σύστημα καθώς το υπάρχον δεν καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε, όμως, να μην αναφερθεί και στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, λέγοντας ότι η προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης φανέρωσε την αναγκαιότητα ενός νέου Συντάγματος, προσθέτοντας ότι όλα τα πολιτικά κόμματα πρέπει να αναλάβουν δράση σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως επικρατεί ένταση ανάμεσα σε Άγκυρα και Βαγδάτη για την παρουσία τουρκικών στρατευμάτων στο Βόρειο Ιράκ, με την ιρακινή κυβέρνηση να τονίζει πως κανένα κράτος δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει στις εσωτερικές ή εξωτερικές υποθέσεις οποιουδήποτε άλλου κράτους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου