Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Βουλγαρία: Διαμαρτυρίες εθνικιστών σε τέσσερις πόλεις κατά των μεταναστών


Βούλγαροι εθνικιστές διαμαρτυρήθηκαν, χθες το βράδυ,  σε διάφορες πόλεις κατά τον παράνομων μεταναστών στη χώρα. 



Διαμαρτυρίες διοργανώθηκαν στη Σόφια, Βάρνα, Μπουργκάς και Γιάμπολ.



Κύρια συνθήματα των διαμαρτυρομένων ήταν η έκφραση δυσαρέσκειας για τα μέτρα που έχει λάβει το κράτος για την αντιμετώπιση της εισροής στη χώρα των παράνομων μεταναστών. Ζήτησαν τη λήψη πρόσθετων μέτρων για την αποτροπή της εισόδου των μεταναστών, να μην δημιουργηθούν νέα  στρατόπεδα μεταναστών και να κλείσουν τα, ήδη, υπάρχοντα.



Οι διαδηλωτές έφεραν πανό που έγραφαν: «Οι πρόγονοί μας έκαναν το χρέος τους, τώρα η σειρά μας», «Η Βουλγαρία για πάντα», «Ξυπνήστε Βούλγαροι, μας παίρνουν το μέλλον».



Οι διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της πορείας τους στη Σόφια, τραγουδούσαν πατριωτικά τραγούδια, ενώ η αστυνομική παρουσία ήταν αυξημένη  γύρω από τους διαδηλωτές.


 Όταν πέρασαν από μπροστά από το τζαμί, στη βουλγαρική πρωτεύουσα,  άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των μουσουλμάνων και έριξαν κροτίδες.

Η πορεία τελείωσε χωρίς επεισόδια.

http://www.echedoros-a.gr/2016/10/blog-post_216.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου