Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η ναυαρχίδα του 6ου Στόλου αγκυροβόλησε στο Μπουργκάς


Το αμερικανικό πολεμικό πλοίο «USS Mount Whitney (LLC 20)»- ναυαρχίδα του 6ου Στόλου- αγκυροβόλησε σήμερα στο βουλγαρικό λιμάνι του Μπουργκάς.

Σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα το αμερικανικό πολεμικό πλοίο θα παραμείνει μέχρι αύριο. Η επίσκεψη είναι στο πλαίσιο του σχεδίου της διμερούς ναυτικής συνεργασίας. Πλοίαρχος του πλοίου είναι ο Κάρλος Α. Σαρντιέλο.



Σήμερα το πρωί ο διοικητής του βουλγαρικού μάχιμου στόλου και των βοηθητικών πλοίων Μάλεν Τσουμπένκοφ, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών συναντήθηκαν με το επιτελείο και το πλήρωμα του αμερικανικού σκάφους.



Το πολεμικό πλοίο δέχθηκε επισκέψεις  από φορείς της βουλγαρικής πόλης.

http://www.echedoros-a.gr/2016/10/6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου