Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

H μετοχή της Deutsche Bank έκανε «βουτιά» 6,75%


Μπορεί η μετοχή της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας να κινήθηκε ανοδικά σήμερα στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης (ύστερα από το sell off των προηγούμενων ημερών), ωστόσο τα νέα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Πριν από λίγο η μετοχή της Deutsche Bank στην αγορά της Νέας Υόρκης υποχωρούσε κατά 6,75% στα 11,46 δολάρια.

Στην πτώση συνέβαλε και το δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg σύμφωνα με το όποιο περίπου 10 hedge funds έχουν μειώσει την έκθεση τους στη γερμανική τράπεζα.

Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο της τράπεζας αν και η πλειοψηφία των 200 περίπου πελατών της Deutsche Bank δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση, ορισμένα funds μετέφεραν αυτή την εβδομάδα μέρος των δραστηριοτήτων τους σε άλλες εταιρείες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου