Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ρωσία: «Οι ΗΠΑ θα πρέπει να ντρέπονται για τη συνέχιση της λανθασμένης πολιτικής τους στη Μέση Ανατολή»


Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή για το γεγονός ότι συνεχίζουν την πολιτική τους στη Μέση Ανατολή, παρά το γεγονός ότι έχουν κατανοήσει ότι είναι λανθασμένη, τόνισε η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Κατά την άποψη της Ζαχάροβα, η Ρωσία δεν αποκλείει ότι το «λάθος στρατηγικής» των Ηνωμένων Πολιτειών, που έχει οδηγήσει σε «αδιέξοδο» στη Μέση Ανατολή, είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας «να καλύψουν» τους «υποτιθέμενους συμμάχους τους» οι οποίοι τις «έσπρωξαν να αλλάξει καθεστώτα και να αναλάβει κι άλλες δράσεις» οπότε «δεν είναι ντροπή να αναγνωρίσουν την λανθασμένη πορεία τους».

«Είναι κρίμα, να συνεχίζουν πεισματικά να ακολουθούν την ίδια πορεία, αφού έχουν κατανοήσει ότι είναι λάθος», πρόσθεσε.
Στη συνέχεια η Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε και την πρόσφατη δήλωση του αμερικανού ομολόγου της, Τζον Κίρμπι, ο οποίος απείλησε ότι οι σύροι εξτρεμιστές θα μπορούσαν να επιτεθούν «εναντίον ρωσικών συμφερόντων, ίσως, ακόμη και πόλεις της Ρωσίας» και άφησε να εννοηθεί ότι η Μόσχα «θα συνεχίσει να στέλνει στρατιώτες στα σπίτια τους σε μαύρες σακούλες και θα συνεχίσει να χάνει πόρους».

Η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας τόνισε ότι «δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ερμηνευτούν οι δηλώσεις αυτές» παρά μόνον ως «έκκληση προς σ’ αυτούς τους εξτρεμιστές να δράσουν» κατά της Ρωσίας και υπογράμμισε ότι ακόμη ουδείς στην Ουάσιγκτον «έχει αποκηρύξεις τις δηλώσεις αυτές του Κίρμπι».
Στην διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε πως αν η Ουάσιγκτον διαθέτει την οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις σχεδιαζόμενες επιθέσεις κατά της χώρας της, να «πληροφορήσει αμέσως τη Μόσχα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου