Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Συρία: Σκοτώθηκε το υψηλόβαθμο στέλεχος του ISIS Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι


Νεκρό είναι κορυφαίο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο «εκπρόσωπος τύπου» του ISIS Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνανί σκοτώθηκε στο Χαλέπι της Συρίας, σύμφωνα με ΜΜΕ που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος.

Το «πρακτορείο ειδήσεων» του ΙΚ, Αμάκ, επικαλείται στρατιωτική πηγή η οποία φέρεται να ανέφερε ότι ο αλ-Αντνανί «έγινε μάρτυρας καθώς επέβλεπε τις επιχειρήσεις απόκρουσης των στρατιωτικών εκστρατειών στο Χαλέπι».

Ο αλ-Αντνανί, σύμφωνα με τους New York Times, εκτός από εκπρόσωπος του ISIS, φέρεται να ήταν και επικεφαλής δικτύου υποστηρικτών του Χαλιφάτου, οι οποίοι είχαν την εξουσιοδότηση να οργανώνουν επιθέσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου