Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τουρκία: « Η Δαμασκός γνώριζε για την «Ασπίδα του Ευφράτη»


Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Νουμάν Κουρτουλμούς, σε συνέντευξή Τύπου σήμερα ισχυρίσθηκε ότι  η στρατιωτική επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» στο έδαφος της βόρειας Συρίας, ήταν σε γνώση των εμπλεκόμενων μερών κατά την επέμβαση.




Ο ίδιος τόνισε ότι τόσο η Ρωσία όσο και η Δαμασκός γνώριζαν για την επέμβαση του τουρκικού στρατού και επεσήμανε ότι η Τουρκία δεν προτίθεται να μπει περαιτέρω σε πόλεμο.



«Στόχος του τουρκικού στρατού είναι να καθαρίσουν  την περιοχή της βόρειας Συρίας από  τους  τρομοκράτες του ‘ισλαμικού κράτους’ και του PYD/YPG προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία ενός διαδρόμου που επιδιώκουν οι Κούρδοι στα νότια σύνορα της Τουρκίας. Γιατί αυτό θα σήμαινε ότι η Συρία χωρίζεται», είπε.



Αναφέρεται ακόμη, από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι ο τουρκικό στρατός έχει εκκαθαρίσει μια περιοχή 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων  κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας  με τη Συρία από τους τρομοκράτες.

http://www.echedoros-a.gr/2016/08/blog-post_318.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου