Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Μαζικές επιθέσεις του PKK με 60 νεκρούς: Τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν οι Τούρκοι στρατιώτες


του Βασίλη Καπούλα
Μαζικές επιθέσεις ξεκίνησε το PKK στην ΝΑ Τουρκία. Οι Κούρδοι επιτέθηκαν σε στρατιωτική βάση στην επαρχία Χακαρί, κατέστρεψαν άρματα μάχης στο Amed, τουρκικό κομβόι στο Colemerg ενώ Τούρκοι στρατιώτες τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν από Κούρδο ελεύθερο σκοπευτή που ...απλά παίζει μαζί τους. Συνολικά υπολογίζεται ότι έχουν σκοτωθεί συνολικά 60 Τούρκοι στρατιώτες.

Ειδικά το ένα βίντεο ανήκει στην κατηγορία των "epic fails"του τουρκικού Στρατού...

Τούρκος στρατιώτης ερευνά για νάρκη, δεν την βλέπει και δίνει εντολή να προχωρήσει το τεθωρακισμένο το οποίο ανατινάζεται σκορπώντας το θάνατο...

Οκτώ Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν σύμφωνα με τουρκικές πηγές ενώ ισχυρίζονται πως σκότωσαν 35 μαχητές του PKK που προσπάθησαν να εισβάλλουν σε τουρκική βάση.

Ακόμη τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από IED στη Siirt και πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν σε δύο ξεχωριστές επιθέσεις πάλι σε Siirt και Ηakkari.

Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν από επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα σε αστυνομικό σταθμό επτά χλμ από το κεντρικό Hakkari.

Σύμφωνα με την επίσημη τουρκική ενημέρωση οι νεκροί είναι μόλις 20 αλλά οι Κούρδοι αναφέρουν με στοιχεία πως είναι τουλάχιστον τριπλάσιοι ενώ αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο από επίθεση τους.

Στο τέλος του ενός βίντεο υπάρχει το εξής μήνυμα όπως έχει μεταφραστεί από τα tourkikanea.gr:

“Στις 24/5/2016 και ώρα  11:30 οι ανταρτικές δυνάμεις μας πραγματοποίησαν δράση διακοπής κυκλοφορίας στον δρόμο μεταξύ του Τσαλντιράν του νομού Βαν και του Ντογουμπαγιαζίτ του νομού Άγρι και κατέστρεψαν πυρπολώντας 6 οχήματα του κράτους. Όταν γύρω στις 17:00 έφτασε για να επέμβει στρατιωτικό θωρακισμένο όχημα, οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν δράση σαμποτάζ και το χτύπησαν αποτελεσματικά με τον ατομικό τους οπλισμό. Στην δράση αυτή το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς και σκοτώθηκαν 9 στρατιωτικοί, μεταξύ των οποίων ο ταγματάρχης Κιβάντς Τζεσούρ και δύο άλλοι υπαξιωματικοί”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου