Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η Βουλγαρία ζήτησε ενίσχυση των συνόρων της από την Frontex


Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ζήτησε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια των Εξωτερικών Συνόρων (FRONTEX) να βοηθήσει με πρόσθετο εξοπλισμό, περιπολικά  σκάφη και ελικόπτερα στην ενίσχυση των συνόρων, με την πιθανότητα επιδείνωσης της κατάστασης  των προσφύγων στην Τουρκία.




Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της κυβέρνησης,  το αίτημα για βοήθεια έγινε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.



Η Μέρκελ υποσχέθηκε να μεσολαβήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας, στο ζήτημα πρόσθετης τεχνικής βοήθειας στη Βουλγαρία.


http://www.echedoros-a.gr/2016/07/frontex.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου