Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Γερμανία: Στο δοκιμαστικό στάδιο υποβρύχιο της Αιγύπτου



Στη πόλη του Κιέλου στη Γερμανία, ξεκίνησαν οι δοκιμές του ντιζελ-ηλεκτροκίνητου υποβρυχίου S 41 σχεδίου 209/1400Mod.




Το υποβρύχιο άρχισε να κατασκευάζεται τον περασμένο Δεκέμβριο και αναμένεται να ενταχθεί στον αιγυπτιακό στόλο το 2017, σύμφωνα με ρωσική στρατιωτική ιστοσελίδα.



Η διακυβερνητική συμφωνία είναι του 2011 και προέβλεπε την κατασκευή δύο υποβρυχίων στα ναυπηγεία του Κιέλου για το αιγυπτιακό ναυτικό.



Η κατασκευή των υποβρυχίων καθυστέρησε λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην Αίγυπτο, αλλά το 2014, είχε συναφθεί νέα διακυβερνητική συμφωνία για την κατασκευή  των δύο υποβρυχίων του ιδίου τύπου στα ναυπηγεία του Κιέλου.



Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους η Γερμανία και η Αίγυπτος θα συζητήσουν τις δυνατότητες για επέκταση της παραγγελίας για άλλα δύο υποβρύχια.



Τα υποβρύχια του τύπου S 41 σχεδίου 209/1400Mod έχουν κύριο οπλισμό τορπιλών των 533 χιλιοστών και κατασκευάζονται από την γερμανική εταιρεία «Atlas Elektronik».

http://www.echedoros-a.gr/2016/07/blog-post_174.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου