Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

«Στον αέρα» το Brexit, έρχεται νέο δημοψήφισμα – Σφοδρή επίθεση Β.Πούτιν: «Ο Κάμερον έχει χαμηλό επίπεδο πολιτικής κουλτούρας»


Ανοιχτό φαίνεται να είναι το ενδεχόμενο ενός δεύτερου δημοψηφίσματος με το Brexit να βρίσκεται «στον αέρα». Αυτό δείχνει η νέου τύπου προεκλογική εκστρατεία του Κάμερον ο οποίος ρίχνει τα βάρη της ήττας και του Brexit στη Ρωσία λέγοντας ότι ο «Πούτιν θα είναι χαρούμενος» με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Προβληματισμός επικρατεί σχετικά με την χρονική στιγμή και τα αίτια της διένεξης Ρωσίας-Βρετανίας. Πιθανότατα ο Ν.Κάμερον να θέλει να συσπειρώσει τον λαό του εν όψει νέου δημοψηφίσματος με την Σκωτία να πιέζει και αυτή με τη σειρά της για ανεξαρτησία…

Η απάντηση ήταν άμεση από τον Β.Πούτιν ο οποίος απάντησε λέγοντας ότι «Ο Ν.Κάμερον έχει χαμηλό επίπεδο πολιτικής κουλτούρας».


«Πιστεύω ότι αυτή ήταν μια απαράδεκτη προσπάθεια να επηρεάσει την κοινή γνώμη στη χώρα του. Ειδικά μετά την ψηφοφορία, κατά την γνώμη μου κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μιλήσει για το ρόλο της Ρωσίας. Αυτό είναι ένα μανιφέστο χαμηλού επιπέδου πολιτικής κουλτούρας».

«Κατά τη γνώμη μου έχουμε συμπεριφερθεί καταλλήλως και παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα αλλά δεν έχουμε επηρεάσει την διαδικασία με οποιοδήποτε τρόπο και δεν έχουμε προσπαθήσει καν».

«Είναι αβάσιμες οι κατηγορίες του Ν.Κάμερον. Είναι μια απόπειρα του ίδιου να επηρεάσει την κοινή γνώμη της χώρας του».

«Η Μόσχα δεν ενδιαφέρεται για το Brexit. Όσοι το υποστηρίζουν δείχνουν χαμηλό επίπεδο πολιτικής κουλτούρας».

«Όσο για την πολιτική των κυρώσεων, δεν πιστεύω ότι το Brexit θα επηρεάσει τις σχέσεις μας με την ΕΕ σε αυτό το θέμα. Δεν είμαστε εμείς που ξεκινήσαμε τις κυρώσεις, απλά απαντήσαμε σε αυτές τις πράξεις εναντίον της χώρας μας».

«Θέλω να τονίσω ότι αν οι συνεργάτες μας αποφασίσουν να ξεκινήσουν εποικοδομητικό διάλογο στο θέμα των κυρώσεων, είμαστε έτοιμοι γι αυτό, το θέλουμε και θα απαντήσουμε θετικά σε μια θετική απόφαση».

«Το Βrexit θα έχει συνέπειες και για την ΕΕ και για τη Ρωσία» είπε ο Β.Πούτιν.

«Οι Βρετανοί ήθελαν να φύγουν γιατί «βαρέθηκαν να «τρέφουν» και να χρηματοδοτούν αδύναμες οικονομίες. Κανείς δεν θέλει να υποστηρίζει άλλα κράτη και ολόκληρα έθνη, αυτή είναι μια πραγματικότητα».

«Περισσότερο δείχνει ότι οι Βρετανοί είναι δυσαρεστημένοι με τις αποφάσεις στα αμυντικά θέματα και στην μεταναστευτική πολιτική».

«Δεν περιμένω καμία παγκόσμια καταστροφή στις αγορές μετά το Brexit. Θα υπάρχει κάμψη αλλά θα επανορθώσουν».

«Θα παρακολουθούμε από κοντά, θα αναλύουμε και θα ελαχιστοποιούμε οποιαδήποτε αρνητικά αποτελέσματα που τυχόν επηρεάζουν τη χώρα μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου