Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Επικοινωνία Μ.Ομπάμα-Ν.Κάμερον - Ολοταχώς προς μια νέα ΕΕ

του Βασίλη Καπούλα
Τα βαριά "χαρτιά" θα ρίξει ο Ν.Κάμερον προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση του Brexit μέχρι τον Οκτώβριο όταν και θα γίνει η αντικατάστασή του και νέες εκλογές. Μετά από επικοινωνία με τον Μ.Ομπάμα αποφασίστηκε η τακτική που θα ακολουθήσει: "ρωσικός κίνδυνος" και οικονομικές απώλειες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μ.Ομπάμα τόνισε χτες σε τηλεφώνημα προς τον Κάμερον ότι γεωπολιτικοί λόγοι όπως "ρωσικός κίνδυνος", ΝΑΤΟ, υποβρύχια πυρηνική δύναμη, πυρηνικές βάσεις Σκωτίας, τα "πέντε μάτια" , συνδρομή της Βρετανίας σε Ευρωπαϊκή Άμυνα επιβάλλουν να παραμείνει.

Γι αυτό θα πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση μιας νέας ΕΕ και όχι ολοκληρωτικής απόσυρσης άλλωστε ο πρωταρχικός σκοπός του δημοψηφίσματος ήταν να μικρύνει τη Μέρκελ και επετεύχθη.

Η νέα ΕΕ θα είναι η TTIP.

Στο πλαίσιο αυτό εκπρόσωποι της Τράπεζας της Αγγλίας δήλωσαν ότι θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατέψουν την οικονομία της χώρας λόγω των αναταράξεων που έχουν δημιουργηθεί στις διεθνείς αγορές μετά το ιστορικό Brexit.

Συγκεκριμένα η Τράπεζα της Αγγλίας τόνισε ότι θα ρίξει 250 δισ. δολ. για να υποστηρίξει τη λειτουργία της αγοράς. Επιπλέον υποσχέθηκε ουσιαστική ρευστότητα σε ξένο νόμισμα αν απαιτηθεί.

"Η Τράπεζα της Αγγλίας παρακολουθεί τις εξελίξεις προσεκτικά" ανέφερε χτεσινοβραδυνή δήλωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα της Αγγλίας σε προηγούμενη ανακοίνωσή της είχε ταχθεί κατά του Brexit λέγοντας ότι θα προκαλέσει τεράστιο πλήγμα στην οικονομία της χώρας και θα αυξήσει τον πληθωρισμό.

Ταυτόχρονα, όπως ανακοινώθηκε ο αριθμός των αιτήσεων αγοράς χρυσού μέσω αναζητήσεων στη Google αυξήθηκε κατά 500% κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο δημοψήφισμα

Αυτό ανέφερε η Google σε ανακοίνωση της.

Το σίγουρο είναι ότι θα παιχτούν πολλά επεισόδια μέχρι να υπάρξει οριστικό Brexit.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου