Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Να αγαπάτε ο ένας τον άλλο και να μην πικραίνεσθε λόγω εγωισμού


π. Εφραίμ Φιλοθεΐτης

Να αγαπάτε ο ένας τον άλλο και να μην πικραίνεσθε λόγω εγωισμού.

Η ταπείνωση είναι ασφαλής οδηγός · δεν αφήνει αυτόν που την έχει να προσκρούσει σε υφάλους απροσεξίας και να συντριβεί · αλλά ως οδηγός φωτεινός οδηγεί άπταιστα επί του ασφαλούς.

1 σχόλιο:

  1. καλησπέρα ονομάζομαι μάρκος πάνου κι έχω να πω μιαν μαρτυρια που με ανατριχιάζει ................. είδα στον ύπνο μου μια τεραστια έκταση με πολλά σπίτια κι κήπους απεριποίητους μια γυναικα "γυρνοφερνε" κι τους εξέταζε τους κύρους αυτούς ................. κοίταζε τα σπίτια που ήταν όλα σα βίλες όμορφα "φαντακτερα" με πισινες αλλα κι αλλα με ένα σορό αμάξια έξω "σταθεβμενα" κι οι κιποι ακριβώς το αντίστροφο ..................... η γυναικα αυτή φορούσα ρούχα κηπουρού μια forma και καπέλο ψάθινο ήταν η μορφή της τρομερά γλυκιά μα τρομερά πικραμένη ................ την κοιτάζω κι της λέω τι κοιτάτε τους κήπους έτσι έντονα ???? είστε υπεύθυνη για αυτούς ???? όχι μου λέει εγώ έχω ένα τεράστιο κήπο που δε βάζει ο νους σου τη μυρωδιες κι αρωματα μεθουν τον νου οταν πας εκει ........ ετούτοι οι κήποι όμως έχουν πολλά προβλήματα ............κοιτώ ότι δίνουν βάση οι άνθρωποι πλέον μόνον στο εξωτερικό περίβλημα την ανούσια επιφάνεια μα τους κήπους της ψυχής τους τόσο ατακτοποίητους με ζιζάνια και τσουκνίδες που πνιγουν τα λιγοστά όμορφα τριαντάφυλλα κι τα λίγα πλέον λουλουδάκια που ακόμα προσπαθούν να αντέχουν ποσο όμως ??? σιγά σιγά μαραίνονται χάνονται ..............γιατι τους παρατησαν ???δε κανουν τιποτα για αυτους τιποτα πλεον ....................έτσι είπε αυτή η γυναικα κι με φως γύρο από την μορφή της να έχει ξαφνηκα εκανε μια ετσι κι χάθηκε ................... ήταν μήπως τούτη η παναγια κι ήθελε ένα μήνυμα να στείλει ??? άμεσος σκέφτηκα ποσο οι κήποι της ψυχής μας τελικά είναι παρατημένοι και γεμάτοι με τσουκνίδες κάκτους αγκάθια λάσπη βρώμικη και τα λουλούδια πνιγμένα σε αυτά τα παράσιτα ................. ναι η ψυχή μας έχει πολλά παράσιτα κι ζιζάνια κι οι κήποι μας δυστυχώς δε θυμίζουν σε τίποτα πλέον του θεού τους κήπος εκεί πάνω !!! ΛΥΠΑΜΑΙ !!!!!!!! η παναγια μας πονά για εμάς κι την κατάντια μας ποσο θα την απογοητεύουμε πια ??? η ευθύνη δικη μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή