Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Οι Παλαιστίνιοι κατηγορούν τον Ερντογάν ότι υποτάχθηκε στο Ισραήλ


Η Χαμάς επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία ακύρωσε το αίτημά της για την άρση του ισραηλινού αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας.




Σύμφωνα με πηγές από την ηγεσία της Παλαιστινιακής Ομάδας,  η οποία διαχειρίζεται την ιορδανική εφημερίδα «Αλ Ράι αλ Αγιούμ», ειπώθηκε αυτό  σε μια συνάντηση του Τούρκου προέδρου με τους ηγέτες της Χαμάς.



Ο Ερντογάν είπε ότι η συμφιλίωση με το Ισραήλ αποτελεί εθνικό συμφέρον της Τουρκίας, έτσι ώστε η Άγκυρα να αναγκασθεί να εγκαταλείψει την αξίωση αυτή.



Σύμφωνα με τον Τούρκο ηγέτη, το Ισραήλ απάντησε με κατηγορηματική άρνηση στην τουρκική απαίτηση για άρση του αποκλεισμού του παλαιστινιακού θύλακα.



Η Χαμάς υποστήριξε, επίσης, ότι λόγω της διαδικασίας προσέγγισης της Τουρκίας με το Ισραήλ, οι Παλαιστίνιοι ισλαμιστές ηγέτες αναγκάσθηκαν να μειώσουν δραστικά τον αριθμό των επισκέψεων τους στην Τουρκία.



Έτσι, η πρόσκληση του Χαλέντ Μασάαλ για συμμετοχή του στο συνέδριο του κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKParti), ακυρώθηκε.



Πηγές από την ηγεσία των Παλαιστινίων αναφέρουν ότι ο Ερντογάν έχει παραδοθεί στο Ισραήλ.
 Σύμφωνα με την ισραηλινή πηγή η Άγκυρα έχει δηλώσει ότι η συμφωνία για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, θα υπογραφεί την επόμενη Κυριακή.

http://www.echedoros-a.gr/2016/06/blog-post_669.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου