Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Επέστρεψαν το Μάιο 2-2,5 δισ.ευρώ καταθέσεις στις τράπεζες


Επιστροφή καταθέσεων 2-2,5 δισ.ευρώ στις ελληνικές τράπεζες σημειώθηκε από τις αρχές του Μαΐου έως και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Στην εξέλιξη αυτή οφείλεται η νέα μεγάλη μείωση του δανεισμού του τραπεζών μέσω του ΕLA που ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤτΕ, το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) δεν διατύπωσε αντίρρηση στον καθορισμό του ανώτατου ορίου παροχής έκτακτης ενίσχυσης με ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες στο ποσό των 65,0 δισεκ. ευρώ - από 68 δισ. ευρώ που ήταν - έως και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου