Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

William Hill: «Οι πιθανότητες παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ φτάνουν στο 85%»


Η εκστρατεία για την παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε. φαίνεται πως κερδίζει έδαφος έναντι εκείνης που υποστηρίζει το Brexit, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σάββατο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με διαδικτυακή δημοσκόπηση που διεξήχθη από την εταιρία έρευνας αγοράς Opinium για την εφημερίδα Observer, το 44% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θέλει η Βρετανία να παραμείνει στην ΕΕ, ενώ το 40% θέλει την έξοδό της από την ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ως επικύρωση του προβαδίσματος των πολέμιων του Brexit, η βρετανική στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι πιθανότητες παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν «αγγίξει» το 85%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που στοιχηματική εταιρεία δίνει κάτω από 20% πιθανότητες στο Brexit.

Οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών παρακολουθούνται στενά από πολλούς επενδυτές και παράγοντες του δημοσίου βίου της Βρετανίας, εν όψει της 23ης Ιουνίου, οπότε οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου θα κληθούν να αποφασίσουν για την παραμονή ή μη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ε.Ε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου