Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Απαισιόδοξος ο Γ.Προβόπουλος: «Στη χώρα δεν υπάρχει business plan»


Απαισιόδοξος είναι ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, καθώς όπως δήλωσε «δεν φαίνεται ακόμη πολύ φως στην άκρη του τούνελ». Μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του οικονομολόγου Δημήτρη Ιωάννου, «Ανατέμνοντας την κρίση», σημείωσε ότι στη χώρα δεν υπάρχει «business plan».

Παράλληλα, διατύπωσε την εκτίμηση πως η κρίση θα μπορούσε να είχε λήξει στον τρίτο της χρόνο και χωρίς να έχουμε απώλειες της τάξης του 30% του ΑΕΠ. «Ως Τράπεζα της Ελλάδος είχαμε προειδοποιήσει γι' αυτό που ερχόταν και είχαμε προτείνει ένα δημοσιονομικό πρόγραμμα για τη μείωση των "δίδυμων ελλειμμάτων"» προσέθεσε και επανέλαβε ότι η χώρα χρειάζεται εθνικό σχέδιο, πέραν της συνεχούς αύξησης των φόρων.

«Η χρεοκοπία θα ήταν καταστροφή» συνέχισε και μιλησε για την ανάγκη εκσυχγρονισμού του κράτους μέσα από συναίνεση κομμάτων και κοινωνίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου