Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Δώδεκα εκατομμύρια Τούρκοι θα «εισβάλουν» στο Ηνωμένο Βασίλειο εφόσον υπογραφεί η συμφωνία με την ΕΕ


Περισσότεροι από 12 εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες σχεδιάζουν να μετακινηθούν  προς τη Βρετανία, όταν η χώρα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με μια εκρηκτική δημοσκόπηση για την εφημερίδα Express.co.uk.

Στην πιο εκτεταμένη έρευνα του είδους της, σχεδόν το 16 τοις εκατό των Τούρκων ενηλίκων είπαν ότι θα εξετάσουν εκ νέου την απόφαση τους , ειδικά από την στιγμή που η Τουρκία γίνει  πλήρες μέλος της ΕΕ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία αφορούσε  περισσότερους από 2.600 ενήλικες που ερωτήθηκαν σε  27 επαρχίες της Τουρκίας, οι περισσότεροι από όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στη Βρετανία είναι είτε άνεργοι, είτε φοιτητές, αυξάνοντας την προοπτική μιας νέας  εισροής μεταναστών.


Μια τέτοια μετακίνηση θα δώσει  μια άνευ προηγουμένου πίεση στους Βρετανούς  του Ηνωμένου Βασιλείου, στις  δημόσιες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος υγείας .

Τα αποτελέσματα ως αυτόνομα  στοιχεία εκθέτουν με σαφήνεια τον κίνδυνο για την ασφάλεια του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και ολόκληρης της ΕΕ,   από την προσχώρηση της Τουρκίας στην ΕΕ.

Aυτά  που δημοσιεύθηκαν  δείχνουν  επίσης και το ποσοστό εγκληματικότητας στην Τουρκία, το οποίο   υπερβαίνει κατά πολύ εκείνου του Ηνωμένου Βασιλείου, με το ποσοστό των δολοφονιών τουλάχιστον τέσσερις φορές μεγαλύτερο από εκείνου  της Βρετανίας.

Υπάρχουν επίσης εννέα εκατομμύρια ιδιόκτητα πυροβόλα όπλα τα οποία έχουν καταγραφεί στα χέρια Τούρκων πολιτών .

Χθες το βράδυ Βρετανός πολιτικός  είπε ότι τα σχέδια της Τουρκίας να ενταχθεί στην ΕΕ ήταν το ισχυρότερο επιχείρημα για το  Brexit. Ο ίδιος  προειδοποίησε ότι θα εξαπολυθεί ένα νέο κύμα μετανάστευσης που θα ωθήσει προς τα κάτω τους μισθούς  απειλώντας την ασφάλεια της χώρας.

Αυτή τη στιγμή αποστέλλονται πάνω από £ 1 δις λίρες  στην Τουρκία για να την  βοηθήσουν  να ενταχθεί  στην ΕΕ και  ο μόνος τρόπος  να σταματήσει αυτό είναι η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

Έτερος Βρετανός πολιτικός δήλωσε επίσης ότι « αν κοιτάξετε τον πληθυσμό στις βρετανικές φυλακές θα δείτε ότι   υπάρχει  δυσανάλογα μεγάλος αριθμός  ανθρώπων  μη βρετανικής προέλευσης και  εκεί  ο λόγος είναι εντελώς προβλέψιμος. Η Βρετανία είναι ένας επικερδής προορισμός  για τους εγκληματίες».

Η Τουρκία, η οποία έχει 80 εκατομμύρια πληθυσμό , πιέζει για να  γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ,  μετά την διεκδίκηση  για το δικαίωμα να ταξιδεύουν οι Τούρκοι πολίτες χωρίς βίζα  σε όλη τη ζώνη Σένγκεν.

Πλήρης ένταξη θα δώσει στον  μουσουλμανικό πληθυσμό της χώρας το δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας σε ολόκληρη την Ευρώπη, με απεριόριστη  πρόσβαση στη Βρετανία.

Μπορούμε να κατανοήσουμε τον «εφιάλτη» που απειλεί την Ευρώπη και την Ελλάδα από το Ισλάμ.

Εμείς απλώς υπενθυμίζουμε στους Ευρωπαίους ότι από την εποχή των περσικών πολέμων , της αραβικής και τουρκικής επέκτασης πολεμήσαμε και σώσαμε την Ευρώπη πολλές φορές από τις ορδές των βαρβάρων. Για να δούμε τι θα κάνουν αυτοί τώρα;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου