Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος «καμικάζι» θα αναπτύξει η Ρωσία


Με εξελιγμένα όπλα θέτει στο στόχαστρό της η Ρωσία τους εχθρούς της, καθώς πρόκειται να αναπτυχθεί από το στρατό μη επανδρωμένο αεροσκάφος «καμικάζι».

Όπως αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα ο ρωσικός στρατός πρόκειται να τροποποιήσει ένα μοντέλο μη επανδρωμένου αεροσκάφους, ώστε να μπορεί να πυροδοτείται όταν φτάνει το στόχο του.

«Ένα drone που λειτουργεί σαν ένα πυρπολικό, αναπτύσσεται τώρα. Πυροδοτείται αφού πλήξει το στόχο», ανέφερε πηγή του υπουργείου Αμύνης στο πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Το εγχείρημα βασίζεται σε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται ήδη, ωστόσο η ανώνυμη πηγή δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Τα λεγόμενα drones-καμικάζι μεταφέρουν εκρηκτικά και αυταναφλέγονται προκαλώντας έκρηξη, ενώ είναι οικονομικότερα, πιο ελαφριά και δυσκολότερο να εντοπιστούν από άλλο οπλικό εξοπλισμό. 

Ανάλογα όπλα έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιούνται σε άλλες χώρες, όπως στις ΗΠΑ, αλλά και το Ισραήλ, του οποίου τα drones-καμικάζι αναπτύχθηκαν για την καταστροφή συστημάτων ραντάρ, ενώ χρήση ανάλογων μη επανδρωμένων αεροσκαφών έγινε και στο Αζερμπαϊτζάν,και στις πρόσφατες συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου