Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ρωσική "βάση" στη Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας


Η Ρωσία θα δημιουργήσει μια νέα βάση στη Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, όπου θα εκπαιδεύσει νέους για την τρομοκρατία.




Η είδηση της άφιξης των ρωσικών ειδικών δυνάμεων έρχεται σε μια στιγμή που οι Ισλαμιστές μέσω μηνυμάτων και βίντεο απειλούν με ιερό πόλεμο (τζιχάντ) τους Χριστιανούς στη Σερβική Δημοκρατία και προκαλούν για εμφύλιο στη Σερβία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.



Οι Ρώσοι ειδικοί θα βοηθήσουν την αστυνομία στη «Σερβική» για την τρομοκρατία, όπως συμφωνήθηκε με τους επικεφαλής των Υπουργείων Εσωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Μόσχας σε συνεδρίαση που έλαβε χώρα στη Μπάνια Λούκα.



Δεν αποκλείεται η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της αστυνομίας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας με τη δημιουργία ενός κέντρου για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και ταχείας επέμβασης, όπως υπάρχει και στη Σερβία, αξιολογεί ο αναλυτής της ‘Σερβικής’ στη Μπάνια Λούκα, Σαρντιάν Σουσούνιτσα.



Ο υπουργός Εσωτερικών της ‘Σερβικής’,  Ντράγκαν Λούκατς, μετά τη συνάντηση με τους Ρώσους συναδέλφους είπε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα των συνομιλιών του περασμένου έτους, όταν υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασία με τη Μόσχα.



Ο Λούκατς πρόσθεσε ότι είχε συμφωνηθεί «κατάρτιση ειδικών στον τομέα της Σερβικής από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις».

http://www.echedoros-a.gr/2016/05/blog-post_563.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου