Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΣΕΕΠΕ: «Αρνητική για την οικονομία η αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα»


Ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις για την οικονομία θα έχει τυχόν αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα, επισημαίνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών (ΣΕΕΠΕ), με αφορμή σχετικές πληροφορίες.

Ο Σύνδεσμος τονίζει ότι παρά την μείωση των τιμών λιανικής που οφείλεται στην αντίστοιχη υποχώρηση των διεθνών τιμών η κατανάλωση καυσίμων κατά το πρώτο δίμηνο του έτους μειώθηκε κατά 10%.

Σημειώνει ότι η φορολογία στα καύσιμα είναι ήδη από τις υψηλότερες στην Ευρώπη (70% της τελικής τιμής για τις βενζίνες, 55% για το πετρέλαιο κίνησης και 50% για το θέρμανσης), ενώ προσθέτει πως οι διεθνείς τιμές ενδέχεται να αυξηθούν το επόμενο διάστημα.

Ο ΣΕΕΠΕ σημειώνει τέλος ότι είναι αμφίβολο αν η αύξηση των φόρων θα αποφέρει τα προσδοκώμενα έσοδα (επικαλούμενος την εμπειρία από την αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης το 2012) και προειδοποιεί για επιπτώσεις στο μεταφορικό κόστος και τις τιμές των προϊόντων σε περίπτωση που αυξηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο κίνησης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου