Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Συρία: 54 στόχοι τζιχαντιστών βομβαρδίστηκαν από τη ρωσική Αεροπορία


Ευρεία επιχείρηση εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσε η ρωσική αεροπορία την Τετάρτη, βομβαρδίζοντας 54 θέσεις τζιχαντιστών, σε 23 επιχειρήσεις στη Συρία. Οι ρωσικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή και εξακολουθούν να «σφυροκοπούν» θέσεις τζιχαντιστών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων για την ανάκτηση της χώρας από τις εξτρεμιστικές ομάδες.

Οι δυτικές δυνάμεις επιμένουν ότι οι Ρώσοι χτυπούν και θέσεις της αντιπολίτευσης, «δυναμιτίζοντας» την εκεχειρία που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών και το διάλογο που διεξάγεται σε διεθνές επίπεδο, για την επίτευξη συμφωνίας και την επιβολή μίας πολιτικής λύσης στο συριακό.

Νωρίτερα, ωστόσο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε ότι δυνάμεις τόσο του αμερικανικού, όσο και του ρωσικού στρατού, δημιουργούν αναχώματα με σκυρόδεμα κατά μήκος του μετώπου με τους τζιχαντιστές. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από την αμερικανική στρατιωτική ηγεσία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου