Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Reuters : Οι ελληνικές αρχές αναμένουν 70.000 μετανάστες εντός της χώρας το επόμενο διάστημα !


Η ραγδαία είσοδο μεταναστών στην χώρα μας λαμβάνει τελείως εξωπραγματικές διαστάσεις τόσο στην έκταση  όσο και για τις δυνατότητες της ελληνικής επικράτειας .    

«Ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών που θα παγιδευτούν  στην Ελλάδα μπορεί να φτάσει τους 70.000 στις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο υπουργός μετανάστευσης Κ. Μουζάλας την Κυριακή, προσθέτοντας ότι το  σχέδιο του ΝΑΤΟ για την πάταξη των λαθρεμπόρων θα μπορούσε να περιορίσει σημαντικά τις ροές των μεταναστών, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Η χώρα μας είναι η κύρια πύλη προς την Ευρώπη για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν από το πόλεμο  στην Μέση Ανατολή.


Πέραν αυτού  έχει  αυξηθεί υπέρμετρα και ο αριθμός των  οικονομικών μεταναστών  στην χώρα μας , οι οποίοι  επιθυμούσαν νε μεταβούν στην κεντρική Ευρώπη  δια μέσου των Βαλκανίων.

Τις τελευταίες   10 ημέρες πραγματοποιείται μια κανονική εισβολή χιλιάδων μεταναστών στην Ελλάδα  κάτω από αδιάφορα βλέμματα των συμμάχων μας.

«Υπολογίζουμε ότι θα έχουμε πάρα πολλούς  ανθρώπους που θα   μείνουν παγιδευμένοι στη χώρα μας, οι  οποίοι θα είναι μεταξύ 50.000 και 70.000 … πιστεύω  τον επόμενο μήνα», δήλωσε  ο υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας στην ελληνική τηλεόραση. Ήδη στην χώρα μας υπάρχουν αυτή την στιγμή περίπου 22.000 μετανάστες και πρόσφυγες .

Σε Ειδομένη, μια μικρή κοινότητα στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ, ένας  αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων  Reuters,  ότι είδε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους , συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών, να κινούνται με τα πόδια προς τα σύνορα, και οι οποίοι αριθμούν  κατ “εκτίμηση 6.000-7.000. Όλοι αυτοί διαμένουν  σε  αυτοσχέδιους  καταυλισμούς  από σκηνές κάτω από άθλιες συνθήκες.

Από την Παρασκευή πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ  που έχουν ήδη αναπτυχθεί στο Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένων  τουρκικών και ελληνικών πλοίων, θα προσπαθήσουν να ελέγξουν  την κατάσταση.

Η νατοϊκή αρμάδα  σε συνεργασία με την τουρκική και την ελληνική ακτοφυλακή,  την Frontex, θα  επιστρέφουν  στην Τουρκία τυχόν μετανάστες που ναυαγούν στην Αιγαίο Πέλαγος.

«Αν εφαρμοστεί το σχέδιο του ΝΑΤΟ … θα μπορούσε να μειώσει την εισροή μεταναστών κατά περίπου 70 τοις εκατό», είπε ο κ. Μουζάλας .

Ερωτηθείς κατά πόσον στην πράξη θα μπορούσε να σταματήσει  τελείως η εισροή μεταναστών , ο υπουργός απάντησε: «Όχι, η μετανάστευση δεν μπορεί να σφραγιστεί ολοκληρωτικά».

Η Ελλάδα έχει ζητήσει έκτακτη χρηματοδότηση από την Ευρώπη για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης που δοκιμάζει τα όρια της χώρας που πλήττεται από την οικονομική κρίση, τόνισε ο Υπουργός , χωρίς να παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό που ζητήθηκε.

Η Αθήνα έχει ζητήσει μεταξύ άλλων σκηνές, κουβέρτες, υπνόσακους, οχήματα μεταφοράς,  ασθενοφόρα μεταξύ άλλων προμηθειών, τόνισε  κυβερνητικός αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου