Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Πρόβες πολέμου με ΗΠΑ, Τουρκία και Σαουδική Αραβία από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις


Ρωσικά πολεμικά πλοία σε ασκήσεις πολέμου  στην Κασπία, και την  Μαύρη Θάλασσα ενώ μονάδες  αλεξιπτωτιστών φορτώνονται σε μεταγωγικά αεροσκάφη

Ρωσικά πολεμικά πλοία με πρόσχημα την διενέργεια αιφνιδιαστικών ασκήσεων ευρίσκονται σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα δια παν ενδεχόμενο στην Συρία, αλλά και στα σύνορα με την Τουρκία.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας «δείχνει» με σαφή και αποτελεσματικό τρόπο το τι πρόκειται να συμβεί εάν οι Σαουδάραβες και οι Τούρκοι επιχειρήσουν σε συνεργασία με τους Αμερικανούς οτιδήποτε πέριξ της πόλης του Χαλεπίου.


Ολόκληρος ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας με όλες τις μονάδες επιφανείας (Αντιτορπιλικά, Φρεγάτες, Κορβέτες)  μαζί με  υποβρύχια τα οποία διαθέτουν βαλλιστικούς πυραύλους «οργώνουν» την Μαύρη Θάλασσα και την Κασπία Θάλασσα στο πλαίσιο των ασκήσεων  ετοιμότητας μάχης και  ελέγχου της Νότιας στρατιωτικής περιοχής, τονίζει  η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Άμυνας  σήμερα Τρίτη, αναφέρει σύσσωμος ο ρωσικός τύπος .


Οι ναυτικές μονάδες «έχουν αρχίσει να εκτελούν ναυτικές ασκήσεις με σκοπό  να εξασφαλίσουν  ένα ευνοϊκό επιχειρησιακό καθεστώς στις θαλάσσιες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας», ανέφερε η  ανακοίνωση, πίσω από την οποία «διαβάζουμε» την βούληση του Κρεμλίνου για άμεσο «χτύπημα» όπου αυτό απαιτηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  εκτός από τις μονάδες επιφανείας και τα υποβρύχια, ναρκαλιευτικά αναζητούν νάρκες ώστε εάν απαιτηθεί να ανοίξουν «διαδρόμους» στα υπόλοιπα πλοία.  Την ίδια στιγμή αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας ΑΦΝΣ πραγματοποιούν πτήσεις.

Επίσης οι πλέον επίλεκτες δυνάμεις του ρωσικού στρατού οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις Αλεξιπτωτιστών  έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση ρίψεων ολόκληρων μονάδων με ολόκληρο το υλικό τους στην νότια Ρωσία, προσομοιώνοντας κατάληψη εδαφών από αέρος.

«Οι δυνάμεις  των αερομεταφερόμενων δυνάμεων  στο πλαίσιο της  ετοιμότητας μάχης της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας μετακινήθηκαν  προς το αεροδρόμιο Marinovka [κοντά στην πόλη Volgograd], όπου θα φορτωθούν σε  στρατιωτικά  μεταγωγικά  αεροσκάφη IL-76 για να υλοποιήσουν ρίψεις στις  περιοχές τακτικών ασκήσεων» , καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον Ρώσο Υπουργό Άμυνας Σεργκέι Shoigu, ο οποίος διέταξε τον έλεγχο ετοιμότητας μάχης, θα αξιολογηθεί η πολεμική ετοιμότητα ολόκληρης της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας, «απαντώντας» σε σενάρια  τρομοκρατικών απειλών, φυσικών  καταστροφών, καθώς και στον έλεγχο πιθανών μετακινήσεων για  πολεμικές αποστολές.

Πρόκειται για πολεμική έγερση από την Μόσχα , η οποία προειδοποιεί ΗΠΑ , Κατάρ και Τουρκία ότι δεν «αστειεύεται» με κανέναν και τίποτα .

Οι πληροφορίες από το Κρεμλίνο μέσω δημοσιευμάτων αναφέρουν ότι η ρωσική πολιτική ηγεσία είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα της στην Μέση Ανατολή, με κάθε τρόπο και κόστος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου