Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Το Ιράν ανακοίνωσε πλήρη στρατιωτική υποστήριξη στην Συρία ενάντια στην Τουρκία και την Σ. Αραβία !


Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Το καθεστώς των Σιιτών Αγιατολάδων του Ιράν , συμπλέει απόλυτα με τον Σύρο Πρόεδρο Μ.Αλ Άσαντ στην διαφαινόμενη πολεμική διένεξη με την  σουνιτική Τουρκία και την Σ.Αραβία .

Σύμφωνα με Ιρανούς ανωτάτους αξιωματικούς , «το  Ιράν ανακοίνωσε την πλήρη και αταλάντευτη υποστήριξή του στον συριακό στρατό , δηλώνοντας ότι θα υποστηρίξει την Συρία  , σε  ενδεχόμενη πολεμική διένεξη με την  Σαουδική Αραβία και την Τουρκία οι οποίες απειλούν να ανατρέψουν τον Άσαντ», αναφέρει αμερικανικό δημοσίευμα.


Ο διοικητής της ιρανικής Αεράμυνας , Ταξίαρχος Farzad Esmaili, επιβεβαίωσε ότι το Ιράν θα παρέχει στην Συρία οποιαδήποτε βοήθεια μετά από αίτημα της Δαμασκού.

Όσον αφορά τις εικασίες σχετικά με την απόφαση της Σαουδικής Αραβίας να αποστείλει και να  αναπτύξει  χερσαίες δυνάμεις στην Συρία, ο Ιρανός αξιωματικός υποστήριξε ότι οποιαδήποτε παρουσία στη Συρία, χωρίς συντονισμό με την κυβέρνηση της Δαμασκού θα είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ρωσικοί αντιαεροπορικοί πύραυλοι S-300 θα παραδοθούν στο Ιράν εντός εύλογου διαστήματος,  και λόγω της κατάστασης στην Συρία.

Το Ιράν,  είναι στενός σύμμαχος της Συρίας, και στηρίζει  την νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας στον αγώνα κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών, αναφέρουν Ιρανοί αξιωματούχοι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου