Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Δ.Στρατούλης κατά κυβέρνησης και αντιπολίτευσης: ''Όποιος κόψει και πάλι συντάξεις, θα κόψει ζωές''


Επίθεση στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. της Λαϊκής Ενότητας και πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, με αφορμή τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό.

Όπως δήλωσε, οι μειώσεις των συντάξεων, λόγω της μνημονιακής δέσμευσης της κυβέρνησης και των κομμάτων που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο να εξοικονομήσουν από συντάξεις 2,25 δισ. ευρώ το 2015 και 2016, για να αποπληρώσουν το άδικο και επαχθές δημόσιο χρέος, με όποιο τρόπο και αν γίνουν, είτε στις κύριες είτε στις επικουρικές είτε και στις δύο, μειώνουν το διαθέσιμο εισόδημα και οδηγούν σε ακραία φτώχεια ολόκληρες οικογένειες, όχι μόνο συνταξιούχων, αλλά και των άνεργων παιδιών και εγγονών τους που ζουν από αυτές, ενώ ανακυκλώνουν το φαύλο κύκλο της ύφεσης στην οικονομία.

Επισήμανε δε χαρακτηριστικά ότι «όποιος κόψει και πάλι συντάξεις, τώρα πλέον θα κόψει ανθρώπινες ζωές».

Ο κ. Στρατούλης κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση ότι με τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, άνοιξε τον δρόμο για τη νέα λεηλασία των συντάξεων, που προσπαθεί να κρύψει κάτω από το επικοινωνιακό ασημόχαρτο της δήθεν ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Από τις βολές του δεν ξέφυγε ούτε η αντιπολίτευση, καθώς ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε ότι «η κυβέρνηση και η λεγόμενη αντιπολίτευση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αντιπαρατίθενται για το ποιος θα πάρει το πολιτικό κόστος των προωθούμενων νέων μειώσεων των συντάξεων, τις οποίες όμως όλοι μαζί, από κοινού και με το Ποτάμι, ψήφισαν στη Βουλή ως βασικό περιεχόμενο του 3ου μνημονίου».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου