Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Η συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας – σκλάβας του σεξ των τζιχαντιστών


Aφού σκότωσαν όλα τα μέλη της οικογένειάς της, οι τζιχαντιστές την κράτησαν αιχμάλωτη για τρεις μήνες ικανοποιώντας επάνω της τις ορέξεις τους μέχρι που κατάφερε να αποδράσει και να διαφύγει στην Ευρώπη

Η ιστορία της 21χρονης Γεζίντι από το Ιράκ Nada Murad Basee Taha είναι πραγματικά συγκλονιστική, καθώς περιγράφει ανάγλυφα σε συνέντευξή της στο Mega Channel τις φρικαλεότητες που διαπράττονται εις βάρος των γυναικών στις περιοχές που κατέχουν οι δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014. Ήταν 3 Αυγούστου όταν οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους εισέβαλαν στο χωριό της.

«Για δέκα ημέρες ήμασταν πολιορκημένοι στο χωριό μας. Μετά μας χώρισαν σε άνδρες γυναίκεις και παιδιά. Σκότωσαν τους ηλικιωμένους άνδρες και γυναίκες. Μεταξύ τους και την οικογένεια της. Τους νεαρούς άντρες τους έστειλαν σε στρατόπεδα για να τους εξισλαμίσουν και να τους κάνουν τζιχαντιστές. Τις 150 γυναίκες τις πήραν μαζί τους για να τις κάνουν σκλάβες του σεξ».

Στην συνέχεια μιλά για την κόλαση που έζησε ως σκλάβα του σεξ: «Αυτός που με διάλεξε ήταν αξιωματικός. Με πήγε στο διοικητήριο. Αυτός ήταν ο πρώτος άνδρας που με βίασε. «Όταν μας έβαζαν στο διοικητήριο μας βίαζε αρχικά ο πρώτος και μετά οι υπόλοιποι. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο δωμάτιο. Με βίασαν με τρόπο που δεν το βάζει ο νους του ανθρώπου»

«Μετά μου ζήτησαν να αλλαξοπιστήσω. Όμως ακόμα και αν άλλαζα την πίστη μου δεν θα με άφηναν. Χρησιμοποιούν το Ισλάμ για να κάνουν δολοφονίες εισβολές και σκοτωμούς. Θέλουν έτσι να πάρουν και άλλους μουσουλμάνους μαζί τους».

Ερωτώμενη για το πως κατάφερε να διαφύγει, η Nada διηγείται: «Μετά από 12 βιασμούς, ο τελευταίος βιαστής μου ήταν οδηγός. Με πήρε και με πήγε σε ένα σπίτι όπου θα ήμασταν μόνοι μας. Μείναμε εκεί δύο μέρες. Μετά θα πηγαίναμε σε άλλη περιοχή. Το βράδυ όμως αυτός βγήκε από το σπίτι και εγώ κατάφερα να αποδράσω».

«Μπήκα σε ένα σπίτι στη Μοσούλη. Ήταν μία οικογένεια μουσουλμάνων. Τους ζήτησα βοήθεια. Ζήτησα να με γλιτώσουν. Έζησα μαζί τους για δύο εβδομάδες μέχρι να μου βγάλουν χαρτιά. Τελικά έβγαλαν χαρτιά στο όνομα της γυναίκας του. Με έντυσαν με μπούρκα και με πήγαν στα σύνορα με το Κουρδιστάν.

Εδώ και τρεις μήνες η Νάντια ζει στην Γερμανία. Της έδωσαν άδεια παραμονής και την βοήθησαν να ξεκινήσει τις σπουδές της. Της λείπει πολύ η οικογένειά της και το χωριό της. Όμως ξέρει ότι τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια.

Το μόνο που της δίνει δύναμη είναι ότι μάχεται εναντίον των φανατικών τζιχαντιστών στο όνομα και το πλευρό των γυναικών της περιοχής που υποφέρουν.


Πηγή: Protothema.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου