Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Εντός του 2016 θα είναι εντατικοί οι έλεγχοι της εφορίας για την πενταετία 2011 - 2015


Να «ξετινάξει» σε φορολογικούς ελέγχους τα εισοδήματα και τον ΦΠΑ που δηλώθηκαν την τελευταία πενταετία, βάζει στόχο τώρα η Εφορία. Αντί να αναλώνεται σε εξαντλητικούς ελέγχους σε βάθος 10ετίας ή και 15ετίας, το 50% των ελέγχων θα αφορά αποκλειστικά τα έτη 2011-2015.

Με εγκύκλιο την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιάννης Μπάκας, για το 2016 δρομολογούνται 4.000 πλήρεις φορολογικοί έλεγχοι και 18.000 μερικοί φορολογικοί έλεγχοι, από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων και τις εφορίες.

Από την εγκύκλιο προκύπτει ότι από το σύνολο των υποθέσεων που θα ελεγχθούν, το 50% θα αφορά φορολογικά έτη, χρήσεις, υποθέσεις, περιόδους ή υποχρεώσεις της τελευταίας πενταετίας και συγκεκριμένα από το 2011 έως το 2015.

​Η κίνηση αυτή κρίθηκε αναγκαία για να αυξηθεί ο αριθμός των ελέγχων και, όπου διαπιστώνεται υποψία φοροδιαφυγής, τότε θα επεκτείνεται σε βάθος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου