Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Προκηρύχθηκαν 141 προσλήψεις ορισμένου χρόνου σε νοσοκομεία και ΕΚΑΒ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου- Αναλυτικά οι θέσεις


Σημαντικό κονδύλι θα διαθέσει το υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας σε ανθρώπινο δυναμικό και την προμήθεια εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού, κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου παρατηρούνται αυξημένες προσφυγικές ροές.

Το κονδύλι ύψους 3.270.000 ευρώ που εξασφάλισε το υπουργείο Υγείας, είναι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της Έκτακτης Χρηματοδότησης του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG HOME).

Σήμερα μάλιστα, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ, η πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη 141 θέσεων σε Νοσοκομεία, ΠΕΔΥ, Περιφερειακά Ιατρεία και ΕΚΑΒ. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 14/01/2016.

Οι προσλήψεις αφορούν συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου, τουλάχιστον οκτάμηνης διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με επόμενες χρηματοδοτικές ροές.

Οι παραπάνω θέσεις θα καλύψουν τις άμεσες και επιτακτικές ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω των αμείωτων προσφυγικών ροών στα Γενικά Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Λέρο, Λέσβο, Κάλυμνο, Κω, Ρόδο, Τήλο και Σύμη. Επιπλέον, ενισχύονται τα παραρτήματα του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Αιγαίο (Ρόδος, Μυτιλήνη, Σάμος, Χίος, Κως, Κάλυμνος και Λέρος), καθώς προκηρύσσονται και θέσεις Διασωστών - Πληρώματα Ασθενοφόρων.

Αναλυτικά οι ειδικότητες ανά θέσης είναι:

 Ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (33),
 ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ Νοσηλευτών (25),
 ΤΕ Μαιευτικής (1),
 ΤΕ Ραδιολογίας - Ακτινολογίας ή ΔΕ Χειριστών - Εμφανιστών (8),
 ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων ή ΔΕ Παρασκευαστών (9),
 Διαπολιτισμικοί Μεσολαβητές (11),
 Διασώστες - ΔΕ Πλήρωμα Ασθενοφόρου (50).
Το έργο θα υποστηριχθεί επιστημονικά και διοικητικά με πτυχιούχους Επαγγελμάτων Υγείας (2) και πτυχιούχους Διοίκησης/Οικονομίας (2).

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου