Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Με εντολή του Β. Πούτιν ενεργοποιήθηκαν οι πύραυλοι S-400 στην Συρία!!


Εχθρική η τουρκική πολεμική αεροπορία για τους ρωσικούς πυραύλους

Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο στην Συρία, υπάρχουν συστοιχίες πυραύλων S-400, οι οποίοι  επίσημα δεν «υπάρχουν» για την Δύση . Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα πυραυλικά συστήματα ενεργοποιήθηκαν, μετά από προεδρική εντολή  και έχουν «κλειδώσει» οτιδήποτε κινείται εντός του τουρκικού εναέριου χώρου  αλλά κοντά  στα σύνορα με τη Συρία.

Η εντολή της πυροδότησης , σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, όταν η Ρωσία θεωρήσει  ότι οποιοδήποτε  τουρκικό μαχητικό θα περάσει  για 5-10 δευτερόλεπτα τα σύνορα με την Συρία, τόνισε η ίδια  πηγή.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση και την διαδικασία στοχοποίησης  όπως είναι φυσικό δεν κοινοποιούνται . Προς το παρόν, μπορούμε να πούμε ότι η τουρκική Πολεμική Αεροπορία θεωρείται  ως εχθρική, και ως εκ τούτου κάθε επαφή τουρκικού μαχητικού  με τα σύνορα με την Συρία θα  θεωρηθεί ως επίθεση εναντίον των ρωσικών δυνάμεων,  αναφέρει  έγκυρη στρατιωτική πηγή στην Συρία.

Υπενθυμίζουμε ότι το ρωσικό πυραυλικό σύστημα S-400 «Triumph»,  είναι ένα αμυντικό σύστημα πυραύλων εδάφους-αέρος μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς (SAM) που εξουδετερώνει οποιαδήποτε  ιπτάμενη μηχανή  υπάρχει στον αέρα αλλά και στο χώρο της στρατόσφαιρας .

Το S-400 προορίζεται για την προσβολή όλων των σύγχρονων και μελλοντικών μέσων αεροπορικής και διαστημικής επίθεσης – ανιχνευτικών αεροσκαφών, αεροσκαφών στρατηγικής και τακτικής αεροπορίας, τακτικών,  επιχειρησιακών τακτικών βαλλιστικών πυραύλων, βαλλιστικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς, υπερηχητικών στόχων, συστημάτων παρεμβολής παρασίτων, αεροσκαφών περιπολίας δια ραντάρ, αεροσκαφών κατεύθυνσης κλπ.

Το κάθε αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα εξασφαλίζει ταυτόχρονη βολή εναντίον 36 στόχων, κατευθύνοντας εναντίον τους 72 πυραύλους. Το S-400 μπορεί να προσβάλλει σε απόσταση 400 χιλιομέτρων αεροδυναμικούς στόχους  και σε απόσταση 60 χιλιομέτρων – τακτικούς βαλλιστικούς στόχους που πετούν με ταχύτητα ως 4,8 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, ιπτάμενους πυραύλους, αεροσκάφη τακτικής και στρατηγικής αεροπορίας που είναι κατασκευασμένα με τεχνολογία «στελθ», καθώς επίσης και κεφαλές βαλλιστικών πυραύλων. Μάλιστα, ο εντοπισμός των στόχων είναι δυνατός σε απόσταση ως 600 χιλιόμετρα. Οι πύραυλοι του S-400  μπορούν να προσβάλλουν στόχους που πετούν σε χαμηλό ύψος 5 μέτρων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου