Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τσακαλώτος: Εκτιμά ότι η άρση των τραπεζικών περιορισμών θα γίνει γρηγορότερα


Την εκτίμηση ότι η άρση των τραπεζικών περιορισμών μπορεί να γίνει γρηγορότερα από το αναμενόμενο εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής. Παράλληλα, ο κ. Τσακαλώτος απένειμε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, καθώς κατάφερε να περιορίσει τις συνέπειες από την επιβολή των capital controls τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η πρώτη μέριμνα της κυβέρνησης και της Τράπεζας της Ελλάδας ήταν «να εστιάσουμε στο λογαριασμό τρεχουσών συναλλαγών», ώστε να διατηρηθεί η πρόσβαση σε εισαγόμενα προϊόντα.
«Βοηθήσαμε τον τουρισμό με το να εξαιρέσουμε τους τουρίστες από τον περιορισμό, ενώ καθιερώσαμε εβδομαδιαίο όριο αναλήψεων τα 420 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε μηνιαίο μισθό 1.680 ευρώ» υπενθύμισε ο υπουργός.

Ως αποτέλεσμα, συνέχισε, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ύφεση 4% , σήμερα περιμένουμε ύφεση 1,3% ή ακόμη και μικρότερη. Καταλήγοντας, ο κ. Τσακαλώτος διαβεβαίωσε ότι μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου