Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ria Novosti: «Πολύ σύντομα ολόκληρη η Ευρώπη θα «σαρωθεί» από «πολύχρωμες επαναστάσεις» τύπου Ουκρανίας


Έρχονται συνεχώς στο «φώς» τις τελευταίες ημέρες  σενάρια που αφορούν την αποσταθεροποίηση ολόκληρης της  ευρωπαϊκής ηπείρου, από πολλά κέντρα γεωπολιτικών ερευνών. Η οικονομική και συνάμα η πολιτική κρίση που μαστίζει την ΕΕ, ελέω Γερμανίας είναι κάτι παραπάνω από φανερή .

Το γερμανικό σχέδιο, μαζί με την βοήθεια μεγαλοεπενδυτών τύπου Σόρος  βρίσκεται   σε εξέλιξη εδώ και 5 χρόνια και θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια λίαν συντόμως  σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις  τύπου «γαλλικής επανάστασης».

Ένα λοιπόν από αυτά τα ινστιτούτα με έδρα την Βαρσοβία  αναφέρει ότι πολύ σύντομα, η Ευρώπη θα αποσταθεροποιηθεί, καθώς και ολόκληρη η Μέση Ανατολή, χάρη στις προσπάθειες του  Αμερικανού  δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, ο οποίος  υποστήριξε την «Επανάσταση των Ρόδων» στην Γεωργία και την «πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία», δήλωσε ο Πολωνός  πολιτικός επιστήμονας  Konrad Stachino, σύμφωνα με  ρωσικό δημοσίευμα.

«Ποια Ευρώπη μας επιφυλάσσει το μέλλον; Πυρκαγιές, εξεγέρσεις,  ανατροπές   εκλεγμένων κυβερνήσεων  και γενική αποσταθεροποίηση της ΕΕ  περίπου  όπως έλαβε χώρα στην Ουκρανία, θα είναι σε ημερήσια διάταξη »,  δήλωσε ο Stachino. Σύμφωνα με τον αναλυτή, ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της επανάστασης θα είναι και ο Τζορτζ Σόρος.

«Κάθε φορά που βλέπω τον  Σόρος να δηλώνει  κάτι για την δημοκρατία και τις ευρωπαϊκές αξίες, ξέρω ότι κάτι θα συμβεί. Έτσι έγινε  στην Ουκρανία, όπου υποστήριξε ότι η δημοκρατία είναι το πιο σημαντικό πράγμα »,  είπε ο αναλυτής, επισημαίνοντας ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Σόρος, «απαιτούν»  το άνοιγμα των ευρωπαϊκών συνόρων σε εκατομμύρια πρόσφυγες.!!

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η Ευρώπη έπεσε «στην παγίδα των ευρωπαϊκών αξιών» και την φιλελεύθερη δημοκρατία. Αυτό αντικατοπτρίζεται, κυρίως, το γεγονός ότι οι άνθρωποι με αρνητική στάση απέναντι στην μετανάστευση  των χιλιάδων μουσουλμάνων , προσφύγων, στοχοποιούνται και  κατηγορούνται από τα  κοινωνικά δίκτυα , ενώ ορισμένοι από αυτούς συλλαμβάνονται ενώ άλλοι  απολύονται από την εργασία τους.

Ο πολιτικός επιστήμονας σημείωσε ότι οι ιδέες του Σόρος για  «ανοιχτά σύνορα» για τους πρόσφυγες ως εκδήλωση των ευρωπαϊκών αξιών « δίνει πολύ χώρο σε έναν άγριο ισλαμικό φονταμενταλισμό». Το  θέμα είναι ότι η ΕΕ δεν έχει πρακτικό τρόπο  να υλοποίηση την απαιτούμενη  διάκριση μεταξύ των προσφύγων και των τρομοκρατών του ISIS .

«Το ερώτημα δεν είναι αν θα βοηθήσουν οι ευρωπαϊκές αρχές,  αλλά  εάν θα αναπτύξουν τους κατάλληλους μηχανισμούς αναζήτησης των τρομοκρατών. Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος ξέρει ότι πρέπει να βοηθήσει τους άπορους. Αλλά αυτό που  συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην  Ευρώπη δεν έχει καμία  σχέση με την βοήθεια προς τους πρόσφυγες. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα υποχθόνιο σχέδιο «κοινωνικής αναταραχής» , το οποίο αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε νέες «χρωματιστές επαναστάσεις»  αυτή την φορά  σε ολόκληρη την Ευρώπη», τόνισε ο Πολωνός εμπειρογνώμονας .

Σύμφωνα με άρθρο μας στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Stratfor: «Η επόμενη δεκαετία θα έχει πολύ πόνο, δάκρυ και αίμα»), από τον Φεβρουάριο παρακαλώ πολύ,  είχαμε επισημάνει ότι  η επόμενη δεκαετία, θα κυριαρχείται από το χάος σε όλο τον κόσμο. Οι Αμερικανοί αναλυτές προβλέπουν  ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να είναι κυρίαρχος παίκτης στην επόμενη δεκαετία, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποδυναμωθεί  σημαντικά, αλλά και η  Ρωσία θα χάσει την δύναμη της.

Η ποικιλία των συστημάτων και τα δημογραφικά στοιχεία, που αφορούν την  Ευρώπη,  θα θέσουν τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό  σοβαρές πιέσεις.

Κοινώς οι χιλιάδες ορδές των μουσουλμάνων προσφύγων θα αποσταθεροποιήσουν την δημοκρατική διαβίωση των Ευρωπαίων μετατρέποντας την ήπειρό μας σε «κόλαση».

Αυτό είναι το σχέδιο το οποίο έχει βρει αρωγούς στον πολιτικό, οικονομικό και  θρησκευτικό τομέα.

Μέσα σε όλα αυτά η μικρή μας χώρα,  η Ελλάδα , θα αντιμετωπίσει διπλό κίνδυνο, τόσο από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισρέουν ανεξέλεγκτα  , όσο και από τους μουσουλμάνους της Θράκης .  Σκοπός τους είναι η πλήρη διάλυση , ή η συρρίκνωση της ελληνικής επικράτειας του με την  δημιουργία, της Μεγάλης Αλβανίας, του αποκαλούμενου κράτους των Σκοπίων, αλλά και η υφαρπαγή της δυτικής Θράκης από την Τουρκία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου