Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ισχυρές εκρήξεις στο σιδηροδρομικό σταθμό της Άγκυρας κατά την διάρκεια κουρδικής διαδήλωσης - Είκοσι νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην Άγκυρα και συγκεκριμένα σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας, κοντά στον σταθμό των τρένων με αποτέλεσαμ μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουν χάσει την ζωή τους είκοσι άτομα ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε πολλές δεκάδες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις βρισκόταν συγκεντρωμένος πολύς κόσμος, ο οποίος επρόκειτο να συμμετάσχει σε προγραμματισμένη ειρηνική διαδήλωση από κινήματα των Κούρδων για «ειρήνη και δημοκρατία» κατά των επιδρομών των τουρκικών δυνάμεων ασφαλέιας στη νοτιοανατολική Τουρκία. 

Υπάρχουν υποψίες ότι επρόκειτο για βομβιστή αυτοκτονίας, που όλως "τυχαίως" επέλεξε την κουρδική διαδήλωση για να χτυπήσει.

Οι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάντως, προμηνύουν άσχημη εξέλιξη, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι δεκάδες άνθρωποι κείτονται στον δρόμο.

Στην περιοχή επικρατεί χάος, καθώς όπως αναφέρθηκε από αυτόπτες μάρτυρες, υπάρχει έλλειψη ασθενοφόρων και αρκετοί τραυματίες μεταφέρονται σε νοσοκομεία με ταξί.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, θεωρείται ως πολύ πιθανό το σενάριο υπεύθυνος για το διπλό χτύπημα να είναι βομβιστής καμικάζι.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου