Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αμερικανικά UAV MQ-7 Predator στη Λετονία


Δυο UAV MQ-7 Predator και 70 άτομα ως προσωπικό υποστήριξης έχουν αναπτύξει η Αμερικάνοι στα όρια των Ευρωπαϊκών συνόρων στη Λετονία. Η αποστολή, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, λαμβάνει μέρος στα πλαίσια της πολιτικής του καθησυχασμού των Ευρωπαίων συμμάχων των ΗΠΑ και στην αποστολή μηνυμάτων προς τη Ρωσική πλευρά μετά την άτυπη εισβολή της δεύτερης στην ανατολική Ουκρανία.

Τα MQ-7 predator που αναπτύχθηκαν στη Λετονία με σκοπό τη διεξαγωγή ασκήσεων στην περιοχή δε διαθέτουν οπλισμό και θα ελέγχονται από την αεροπορική βάση που επιχειρούν στη χώρα κι όχι από τις ΗΠΑ σύμφωνα με Αμερικάνους αξιωματούχους.
Η είδηση αυτή έρχεται ενώ στην Ευρώπη έχουν αναπτυχθεί για πρώτη φορά τα Αμερικανικά μαχητικά εναέριας υπεροχής F-22 τα οποία μάλιστα πέταξαν στα όρια των Ευρωπαϊκών συνόρων στα πλαίσια συνεκπαίδευσης με την Πολωνική Πολεμική Αεροπορία, πράγμα που κάνει εμφανές πως η ένταση μεταξύ Μόσχας-Ουάσινγκτον καλά κρατεί!

http://www.defencenews.gr/index.php/diethneis-sxeseis/1876-amerikanika-uav-mq-7-predator-sti-letonia
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου