Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Δείχνουν ότι φοβούνται το Ν.Μιχαλολιάκο – Θέλουν ντιμπέιτ χωρίς αυτόν


Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα και όσα μετέφεραν στην διακομματική οι εκπρόσωποι της Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν δύο διαφορετικές τηλεμαχίες.

Η μια ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας περί το τέλος της ερχόμενης εβδομάδος, Και η δεύτερη ανάμεσα στους Αλέξη Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ), Ευάγγελο Μεϊμαράκη (ΝΔ), Σταύρο Θεοδωράκη (Το Ποτάμι), Δημήτρη Κουτσούμπα (ΚΚΕ), Πάνο Καμμένο (ΑΝΕΛ), Παναγιώτη Λαφαζάνη (Λαϊκή Ενότητα) και Φώφη Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ).

Δεν θα απευθυνθεί πρόσκληση στον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.

Χαμός στη διακομματική

Στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής είχαμε και την πρώτη κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου.

Για «διαστροφή της πραγματικότητας» και «λασπολογία» κατηγορεί η εκπρόσωπος της ΝΔ στη Διακομματική Επιτροπή Σοφία Βούτεψη, τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια Επιτροπή Πάνο Σκουρλέτη, για τις δηλώσεις του περί αντιπαράθεσης των δύο κομμάτων για την παραχώρηση δωρεάν τηλεοπτικού χρόνου κατά την προεκλογική περίοδο.

Σε δήλωσή της η κ. Βούλτεψη αναφέρει πως «το ψέμα και η διαστροφή της πραγματικότητας, αποτελούν πλέον δευτέρα φύση για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του.

Σήμερα, κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική Επιτροπή κ. Πάνος Σκουρλέτης, έκανε δηλώσεις σχετικά με την παραχώρηση δωρεάν χρόνου από τους ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς για την προβολή των κομμάτων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαφώνησε η Νέα Δημοκρατία.

Κάτι τέτοιο προφανώς δεν μπορούσε να έχει συμβεί, αφού ο δωρεάν χρόνος για την προβολή των μηνυμάτων των κομμάτων προβλέπεται από τον νόμο.

Η αλήθεια είναι πως καταβλήθηκε προσπάθεια, να εγγραφεί μεν το ποσό των 6 εκ. ευρώ, που κατά πάγια πρακτική προβλέπεται για όλα τα άλλα (συνεντεύξεις αρχηγών, συνεντεύξεις Τύπου κλπ) πλην των τηλεοπτικών μηνυμάτων (σποτ), αλλά συγχρόνως και να… κρυφτεί!

Να μην γίνει δηλαδή, όπως συμβαίνει πάντα, αναφορά στην ανάλυση των ποσών που αντιστοιχούν σε κάθε κανάλι και κάθε κόμμα, αλλά κάπου μέσα στο κείμενο της απόφασης να υπάρχει κρυμμένο ένα νούμερο: 6 εκ. ευρώ.

Αυτό που εμείς ζητήσαμε είναι να εγγραφεί η ανάλυση των ποσών που μας αναλογούν, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα ερμηνείας.

Αυτό που επιθυμούμε είναι να είναι όλα καθαρά και καταγεγραμμένα και όχι να κάνει ο καθένας τους δικούς του υπολογισμούς.

Το γεγονός ότι υποκρύπτεται προπαγανδιστική σκοπιμότητα έγινε άλλωστε αντιληπτό και από τις εξηγήσεις που έδωσε ο υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Σκουρλέτης αντί να λασπολογεί, ας μας πει γιατί δέχθηκε να μπει μεν το ποσό, αλλά συγχρόνως προσπάθησε και να το κρύψει, αποφεύγοντας την ανάλυσή του.

Διαφορετικά, θα ζητούσε να απαλειφθεί εντελώς!

Είναι εύκολο να κηρύσσει κανείς τον πόλεμο στη «διαπλοκή» στα λόγια.

Τώρα ήλθε η ώρα να κριθούμε όλοι και για τα λόγια και για τις πράξεις μας».

Σκουρλέτης: Ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν ΝΔ και Ποτάμι

«Στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής κοιτάξαμε να αναζητήσουμε εκείνους τους όρους που θα εξασφαλίζουν την πιο ισότιμη προβολή των απόψεων των κομμάτων.

Θεωρώ ότι και με βάση την εμπειρία που έχει υπάρξει αλλά και βελτιώνοντας αυτή την εμπειρία, καταλήγουμε σε μια κοινά αποδεκτή λύση.

Θέλω όμως να επισημάνω κάτι που μου έκανε πράγματι εντύπωση. Είναι το θέμα της υποχρέωσης των ιδιωτικών τηλεοπτικών μέσων για την παραχώρηση δωρεάν χρόνου στα κόμματα, κάτι που προβλέπεται από το νόμο και θεωρώ ότι ουσιαστικά υπηρετεί την υπόθεση της δημοκρατίας και της καλύτερης διεξαγωγής των εκλογών. Μου έκανε εντύπωση γιατί η Ν.Δ. και το ΠΟΤΑΜΙ θέλουν να αποτιμήσουν αυτόν τον δωρεάν χρόνο σε ένα συγκεκριμένο ποσό εκατομμυρίων ευρώ. Ειλικρινά, ιδιαίτερα σ΄ αυτή την συγκυρία, όπου διεξάγεται μια συζήτηση, όπως γνωρίζετε, για να αποκατασταθεί το πλαίσιο λειτουργίας των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, το να ακούγονται τέτοιες φωνές μάλλον εξυπηρετούν άλλου είδους σκοπιμότητες.

Η αντιδικία δηλαδή προέκυψε μεταξύ…… Ν.Δ. και Ποταμιού με εσάς…;….

Από τη μία πλευρά Ν.Δ. και ΠΟΤΑΜΙ απέναντι όλων των υπολοίπων, οι οποίοι, όπως προβλέπει και ο νόμος, θεωρούν ότι τα ιδιωτικά τηλεοπτικά μέσα έχουν την υποχρέωση, εφ’ οσον κατέχουν δημόσιες συχνότητες, να παρέχουν δωρεάν αυτό τον χρόνο.

Για ντιμπέιτ ασχοληθήκατε καθόλου;…

Ακούστηκε το θέμα του ντιμπέιτ. Υπάρχει μια κατ΄ αρχήν συμφωνία απ΄ όλους και παραπέμπεται πια στα Γραφεία  Τύπου των κομμάτων να δουν τους ακριβείς όρους» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην διακομματική Πάνος Σκουρλέτης.

«Η Ν.Δ. μέσω της κυρίας Βούλτεψη επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον ρόλο της ως ο αυθεντικός εκφραστής των συμφερόντων των μεγαλοκαναλαρχών και της διαπλοκής» δήλωσε ο κ. Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας στην δήλωση της κα. Σοφίας Βούλτεψη.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΦΘΟΝΟ, ΜΙΣΟΣ και ΨΕΜΑ

    για τους πολιτικους κι τους κακους ιεροις


    Μην πας μακριά βλέποντας τούτη την εικόνα.

    Μην ακολουθείς το μυαλό σου, που τρέχει να δώσει ευθύνες και να κατηγορήσεις για το ποιοι σου φταίνε, μα άκου την καρδιά σου.
    Αυτή είναι η φωνή του Θεού στα σπλάχνα τα δικά σου, και όχι το μυαλό σου.

    Τρία πράματα έχει ο άνθρωπος μέσα του· αυτά που λέει το μυαλό του, αυτά που θέλει η καρδιά του και εσύ στην μέση που αποφασίζεις.




    Μην ψάχνεις ευθύνες, ψάξε την Αλήθεια· και ευχαρίστησε το Φως της Αγάπης του Θεού και δες εσύ τι είναι η Αγάπη και τι αγαπάς εσύ.

    “Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς” (Ἰω, η΄ 32)



    Και πάνω από όλα αδελφή ψυχή μου δες την Αγάπη που μας έχει ο Πατέρας μας Θεός.



    αμήν

    ********




    Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα, αυτός πολεμά.
    Όταν όλοι ενωθούμε για μια ιδέα, τότε γεννιέται η Ειρήνη.




    Λέει ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολομός :




    «Και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά».




    Και σήμερα γέμισαν οι ψευτοδιδάσκαλοι του εβραϊκού γένους την Ελλάδα μας με φθόνο, μίσος και ψέμα.




    Εμείς Έλληνες μου είμαστε ο Χριστός = ο Άνθρωπος.

    Εμείς αδέλφια μου είμαστε το Α και το Ω των ανθρώπων το Φως.

    Και μέσα από την τέφρα της κατάντια μας από αντιανθρώπους εχθρούς της Ελληνικής Ουράνιας αρχοντιάς μας, ας γίνουμε ξανά το Εν ! της Αγίας = ά-για..χωρίς την γη, οι Ουράνιοι Έλληνες, και να αναστήσουμε με λουλούδια και ζωή την καμένη μας γη. Με την Πυθαγόρεια του Ιησού Χριστού μας Αγάπη την Ελληνική.







    ιωάννης ηγούμενος της Αγίας Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας,


    του Προφήτου Ηλία και των θεών του Ολύμπου ο Ουράνιος Ιησούς Χριστός.
    Του Οσίου Σόλωνα του Οσίου Θουκυδίδη και όλων των Αρχιερέων και Σοφών της Ελλάδος που ομολόγησαν για Θεό των Ελλήνων τον Θεό της Αγίας Αικατερίνης.
    ********





    Πολλά αυτά που χωρίζουν την Ελλάδα από την Αλήθεια της.
    Πολλοί και οι διδάσκαλοι του φθόνου και της διχόνοιας του Ανθρωπισμού μας, εμάς των μη εβραίων.




    Τρέμουν την Ουράνια Αλήθεια της Ανθρωπιάς μας, οι απάνθρωποι που την Αγάπη και την Αδελφοσύνη των Ελλήνων φοβούνται όπως οι καθολικοί εβραίοι παιδεραστές και κανίβαλοι ισραηλίτες.... τον σατανά.




    Εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες Ουράνιοι Υιοί του Θεού Ιησού Χριστού μας, αν ενώσουμε το μυαλό μας με την Ελληνική Παιδεία, τότε θα απαλλαχτούμε από τα δαιμόνια που μας σταύρωσαν την Χριστή μας την καρδιά και θα αναστήσουμε την Αλήθεια σε όλα τα έθνη.



    Ας ενώσουμε τους πόνους μας εμείς οι αδικημένοι, και τότε αυτοδύναμη Ελληνική Κυβέρνηση θα έχουμε ...με Χριστό στην καρδιά.




    *******




    Τα αστέρια των Ελλήνων είναι αυτοί;;; ναι ! αυτοί είναι το αίτιο που για φως οι Έλληνες έχουν τους αιμομίκτες και παιδεραστές του σκότους τους.




    Ιδού οι Εγκληματίες και διαστρεβλωτές της Αλήθειας!









    Άκου Έλληνα,

    είναι δυνατόν ο Ιησούς Χριστός να ευλογούσε για Θεό Του το πνεύμα αυτών που σφάζουν βρέφη και τα τρώνε για να εξιλεωθούν οι αμαρτίες τους;
    είναι δυνατόν ο Ιησούς Χριστός να ευλογεί στον γάμο το ζεύγος να γίνει η γυναίκα μια πόρνη και να φέρνει πλούτη στο σπιτικό του αδελφού της που είναι και ο άνδρας της;

    είναι δυνατόν ο Ιησούς Χριστός να έλεγε πως το ισραήλ, οι εβραίοι, είναι οι υιοί του Θεού και εμείς οι Έλληνες είμαστε ζώα με μορφή ανθρώπου για να υπηρετούμε τους εβραίους του θεού του Σολομώντα των εβραίων;




    Η Ορθόδοξη Ελλάδα των Αγίων Ιερέων της Αθωνίτικης Αγίας Εκκλησίας του Ιησού Χριστού αποτάσσεται τους εβραίους ψευτοθεολόγους και ψευτο-έλληνες ....ιδού Έλληνες μου... ακούστε τι απλά σας λένε για αλήθεια....που οι ίδιοι καταριούνται... ιδού ο αυτοκατάρατος Έλληνας Ορθόδοξος των εβραίων Χριστιανός.


    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html



    εγώ ο ιωάννης του Θεού Χριστού ο εν Χριστώ βασιλέας,
    ο τρόμος και ο φόβος των γκέι ψευτοβασιλέων ευσεβών ντ@β@τζίδων των ψυχών των Ανθρώπων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου διαβάζοντας τα παραπάνω δεν σου κρύβω ότι ανησύχησα
      για σένα.
      Χρειάζεσαι βοήθεια.
      Να ελπίζεις!
      Η επιστήμη κάνει θαύματα σήμερα.
      Περαστικά σου.

      Διαγραφή
  2. Δέν τόν θέλουν τόν Μιχαλολιάκο καί τήν χρυσή αυγή γιατί έμαθαν 40 χρόνια τήν τράπουλα νά τήν ανακατεύουν μόνοι τους, καί νά τήν μοιράζωνται μεταξύ τους. Έτσι βγήκε τό πασίγνωστο ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ οί αλητοπροδότες. Έτσι όπως λυσσάνε μέ τήν χρυσή αυγή βγαίνει τό συμπέρασμα ότι είναι μόνο δύο κόμματα στήν πολιτική. ΟΛΟΙ οί ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ μαζί ένα κόμμα πού τά ''βρίσκουν'' σέ όλα, καί τό άλλο είναι ή χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή