Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τούρκος τζιχαντιστής παραδέχεται τη χρήση χημικών όπλων από το Ισλαμικό Κράτος


Ο μεγαλωμένος στην Ολλανδία τουρκικής καταγωγής τζιχαντιστής Ομάρ Γιλμάζ(Omar Yilmaz), ο μοτοσικλετιστής στη φωτογραφία, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι το Ισλαμικό Κράτος κάνει χρήση χημικών όπλων.

Ο Γιλμάζ, που έγινε γνωστός παγκοσμίως τον Νοέμβριο του 2014 εξαιτίας της ερωτικής του περιπέτειας με μια… μικρή Ολλανδέζα τζιχαντίστρια (διαβάστεσχετικά εδώ), έκανε ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tumblr, στην οποία παραδέχτηκε τη χρήση χημικών όπλων.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει ρίξει χημικά όπλα εναντίον των Κούρδων Πεσμεργκά στο Μακχμούρ, στους Σύρους ανταγωνιστές τους τζιχαντιστές στο Χαλέπι, στους Κούρδους του YPG στη Συρία και κατά των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας στην Άνμπαρ.

«Από που νομίζετε ότι το Ισλαμικό Κράτος βρήκε τα χημικά του όπλα; Από τους εχθρούς μας – και τώρα χρησιμοποιούμε τα ίδια τους τα όπλα εναντίον τους», απάντησε ο Γιλμάζ σε έναν ανώνυμο διαδικτυακό χρήστη, που τον ρώτησε γιατί οι τζιχαντιστές από άλλες οργανώσεις στο Χαλέπι κατηγορούν το Ισλαμικό Κράτος ότι τους έριξε αέριο μουστάρδας.

«Ποιες άλλες οργανώσεις; Τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό που μάχεται για μια ελεύθερη δημοκρατική Συρία; Ή για ομάδες που έχουν αναξιόπιστες ισλαμιστικές ατζέντες, που άλλα λένε και άλλα πράττουν;», σχολίασε ο Γιλμάζ αναφερόμενος στις τζιχαντιστικές οργανώσεις που μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στην επαρχία του Χαλεπιού.

Ο Γιλμάζ, υπενθυμίζουμε, πριν γίνει τζιχαντιστής είχε υπηρετήσει και στον ολλανδικό στρατό

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου