Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η Γερμανική αστυνομία ζήτησε να σταματήσουν οι πολίτες τις δωρεές στους πρόσφυγες


Χιλιάδες πακέτα στοιβάζονται στους χώρους του σιδηροδρομικού σταθμού του Μονάχου από πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες που καταφθάνουν συνεχώς στο γερμανικό σταθμό. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος για την τοποθέτησή τους, αφού ο σταθμός έχει γεμίσει με τρόφιμα, πάνες, προϊόντα υγιεινής και άλλα αγαθά.
Οι πρόσφυγες, είναι αλήθεια, ότι έχουν εκπλαγεί από τη γερμανική υποδοχή και προθυμία να τους βοηθήσουν με τις δωρεές αυτές, ενώ πολλοί δεν επιθυμούν να παραλάβουν τις δωρεές εκτός από μια φιάλη νερού ή φρούτα για τα παιδιά και αρνούνται ευγενικά την προσφορά των Γερμανών πολιτών, όπως σημειώνει η αγγλόφωνη γερμανική ‘The Local’.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου