Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Εμφάνιση του ‘Εμιράτου του Καυκάσου’ στη Συρία



Ειδησεογραφική πύλη της Συρίας, δημοσιεύσει σήμερα ότι στα εδάφη της χώρας έκαναν εμφάνιση μέλη του Εμιράτου του Καυκάσου που ταυτίζεται ιδεολογικά με την ομάδα της αλ Κάιντα, την ‘Τζαμπχάτ αλ Νούσρα’ (Μέτωπο της Νίκης).


Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας,  η  ομάδα αυτή των ισλαμιστών του Καυκάσου αποτελείται από Ουζμπέκους, Τσετσένους, αλλά και Σαουδάραβες.

 Πρόσφατα  ο Τσετσένος διοικητής Σαλαντίν είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που ανέφερε την ιδεολογία της ομάδας και  διευκρίνιζε ότι δεν έχει καμία σύνδεση με άλλες τρομοκρατικές ομάδες.

Το ‘Εμιράτο του Καυκάσου’, σημειώνει το δημοσίευμα, αποτελείται από ομάδα μαχητών διαφόρων εθνικοτήτων και διαμένουν σε περιοχές που ελέγχονται από την οργάνωση  της Αλ Κάιντας, ‘Τζαμπχάτ αλ Νούσρα’.


http://www.echedoros-a.gr/2015/09/blog-post_974.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου