Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται..


Οι νατοϊκές ασκήσεις με την επωνυμία « Trident Juncture-2015»,
 θα είναι οι  μεγαλύτερες ασκήσεις του  ΝΑΤΟ, που θα πραγματοποιηθούν   την περίοδο  Οκτωβρίου -Νοεμβρίου σε  Ισπανία,  Ιταλία και  Πορτογαλία, καθώς και στην Μεσόγειο και στον Ατλαντικό Ωκεανό, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα .
Η Ρωσία ανακοίνωσε ήδη  ότι αυτές οι ασκήσεις αποτελούν  μια άνευ προηγουμένου διεύρυνση των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ στα σύνορά της.(!!)
Στις ασκήσεις θα συμμετέχουν περισσότεροι από 36.000 στρατιώτες  από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων  των συμμάχων του ΝΑΤΟ (και η Ελλάδα)  ΑΛΛΑ και των επτά χωρών εταίρων: Αυστραλία, Αυστρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη,  Φινλανδία,  ΠΓΔΜ ,  Σουηδία και την Ουκρανία.
Σύμφωνα  τώρα με αξιωματούχο των ΗΠΑ  στο Reuters,   οι Ηνωμένες Πολιτείες ,  εντός του 2016,   θα αναπτύξουν στην ΠΟΛΩΝΙΑ , άρματα μάχης M1 Abrams A2,  τεθωρακισμένα οχήματα μάχης πεζικού STRYKER και άλλα βαρέα όπλα στην περιοχή καθώς και  5.000  πεζοναύτες .
Αυτές οι ασκήσεις, σύμφωνα με την συμμαχία, έχουν με σκοπό την προετοιμασία των στρατευμάτων στο σενάριο του «υβριδικού πολέμου»  που υλοποιεί εδώ και πολύ καιρό  η  Ρωσία.
Οι  νέες αυτές μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις της συμμαχίας σε συνδυασμό με τα νέα δόγματα των χωρών της βορειοατλαντικής συμμαχίας,  προορίζονται μόνο και μόνο να τονίσουν τα «επερχόμενα γεγονότα» στην Ευρώπη, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα  .
Η διεξαγωγή μεγάλης κλίμακας ασκήσεων του ΝΑΤΟ , θα « αναστατώσουν» την ίδια την Ευρώπη προσδίδοντας ένα «άρωμα» πολέμου στην περιοχή αυτή  μετά από 70 χρόνια .
Οι κινήσεις των ΗΠΑ  αποτελούν συνέχεια της στρατηγικής για την επέκταση της στρατιωτικής δραστηριότητας του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης της δύναμης ταχείας αντίδρασης, την αύξησης του αριθμού των αμερικανικών στρατευμάτων στην ευρωπαϊκή  ήπειρο,  με μια δραματική επέκταση του προγράμματος των ασκήσεων των  εναέριων περιπολιών , καθώς και την αύξηση των αμυντικών δαπανών, καταλήγει το άρθρο .
Την ίδια στιγμή οι  Ηνωμένες Πολιτείες θα αποστείλουν βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό στην Πολωνία το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της Πολωνίας , στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ουάσινγκτον να καθησυχάσει τους περιφερειακούς συμμάχους της κατά την διάρκεια της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Ο Πολωνός υπουργός Άμυνας δήλωσε ο εξοπλισμός θα τοποθετηθεί στα δυτικά και βορειοανατολικά της χώρας, κάποια στιγμή στα μέσα του 2016.
Σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr , η  κίνηση αυτή θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο,  ότι η Ουάσιγκτον «μεταφέρει»  βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό σε νεότερα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη και στις χώρες της Βαλτικής που κάποτε ήταν υπό σοβιετική επιρροή.
Η Ρωσία ΟΜΩΣ έχει προειδοποιήσει ότι συνεχώς αυξημένες δραστηριότητες και συγκεντρώσεις οπλικών συστημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά της είναι προκλητικές, και υπονομεύουν την περιφερειακή και διεθνή σταθερότητα. Όποιος κατάλαβε –κατάλαβε!

http://www.pentapostagma.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου